Курс AutoCad Пловдив

MC350 Курс AutoCAD Пловдив, 2D и 3D моделиране

Подходящ за всеки, който работи в проектанска или производствена среда. Търсещ по-добра работа като инженер, конструктор, дизайнер др. Подходящ и за ученици и студенти при изготвяне на курсови проекти и дипломни работи.


След курсът ще можете да създавате впечатляващи 2D и 3D проекти с иновативни инструменти, които са винаги актуални и могат да възпроизведат почти всяка въобразима форма, предлагайки персонално проектно решение. Опростените процедури за изготвяне на документацията помагат да споделяте точно чертежите с лекота. Освен знания и умения ще придобиете и самочувствие за работа с един от световните лидери в CAD софтуера - AutoCAD®. Работете надеждно навсякъде - на десктоп компютър, в облака и на мобилни устройства. оригиналният и най-точен начин да съхранявате и споделяте проекти решения.


Необходими познания: основни за работа с компютър, търсене на информация и изображения в интернет и стандартна работа с операционната система. Препоръчителни са наличието на голямо желание за развитие и креативност.


Продължителност: 6 непоредни вечери след 18:00 или 3 дни събота/неделя, в зависимост от вашата заетост. При събиране на няколко души стартира група, графика на занятията се уточнява първата вечер.


Цена: 248 лв.

Индивидуална консултация или обучение: 48 лв. на учебен час.

За записване: в заявката по-долу или на тел. 0888 73 52 52 в работно време.


Бонус: неограничен достъп до тайна Facebook група за безплатни консултации.


Техническа осигуреност: поради спецификата и версиите на продуктите и за максимално удобство в курса се ползва личен лаптоп с необходимия софтуер.


Учебни материали: отпечатана книжка от над 48 страници с теоретичният материал.


Сертификат: на успешно завършилите курса и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.


Методика на преподаване: интензивно обучение в мултимедийна зала с много практически примери и задачи от реални проекти и чертежи. Курсът се води от практик с дългогодишен опит като проектант конструктор с отлични преподавателски умения.

Знаете ли, че според водещи изследователи, ефективността на обучението зависи до 80% от преподавателя?Заявка за участие

Програма на курса

1. Чертеж. Формати. Чертожно и визуализационно поле. Координатни системи, координати. Управление на графичното изображение.

2. Графични примитиви. Запознаване с основите на базовата геометрия.

3. Селекция на обекти. Редактиращи команди.

4. Графични примитиви. Запознаване с основите на базовата геометрия.

5. Редактиране с манипулатори. Основи на построителната геометрия. Работа със слоеве. Задаване на тип на линията и визуализация на слоевете.

6. Текст и работа с текстови команди. Форматиране на текст. Щриховки. Избор вида на щриховката. Начини на посочване контура на щриховане. Стилове на щриховане.

7. Оразмеряване. Настройка на системата за оразмеряване към конкретен чертеж. Линейно, ъглово и радиусно оразмеряване. Редактиране на размери.

8. Създаване на блокове в работния чертеж. Използване на създадени блокове от други чертежи. Предимства при тяхното използване. Извличане на Информация от работен проект. Отпечатване на чертеж.

9. Създаване и редактиране на 3D чертежи. Методи за моделиране. Средства за моделиране.

Програмата е одобрена от научния отдел на Мицев център на заседание март 2017

Курсистите за нас:

Видях обявата и се включих с малко неувереност в курса. Оказа се много полезен. Научих хитринки и се запознах в дълбочина с основни инструменти. Благодаря!
Публикувано с любезното съгласие на Мила Стефанова

AutoCAD

AutoCAD може да се прилага за всякакъв тип проектиране – архитектурно, строително, машинно, дизайнерско и др. Той е доказал своята универсалност през годините, тъй като притежава огромен брой инструменти за двумерно и тримерно проектиране. Работния екран в AutoCAD може да се променя до такава степен, че да задоволи всякакъв вкус. Друг плюс, който прави AutoCAD още по-приложим е че има буквално хиляди допълнителни приложения за него. Много от тези допълнителни приложения могат да се намерят свободно в мрежата и да се инсталират на всички версии на AutoCAD от последните десетина години. От създаването си преди 30 години, той се утвърди като световен стандарт за автоматизирано проектиране във всяко едно направление на индустрията било то базово, машинно, архитектурно, строително, инфраструктурно и т.н.

Защо да изберете нас?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

Курс AutoCad Пловдив