Курсовете в Мицев център стартират често. При 5-6 заявки стартираме курс и на първото занятие уговаряме датите на провеждане. Обадете се на 0888 735252 (всеки ден от 9:00 до 20:00). Записването е по телефон, без предплащане/капаро. Вижте стартиращите курсове тук.


01.2020: 2020 е личностно развитие

Стартираме годината с пакет от три обучения по Емоционална интелигентност и няколко обучения за личностно развитие - Презентационни умения, Търговски умения, Управление на времето и др. Личностното развитие не е просто усвояване на умения. То е изкуството да бъдеш себе си, да създаваш удовлетворение в живота си. Да живееш изпълнен със смисъл, отговаряйки на предизвикателствата на живота по начин, който ти помага да израстваш.

11.2019: Време за почивка и личностно развитие

Октомври месец открихме със серия безплатни семинари, които ще продължат до декември. Семинарите са както в специализирани умения с Excel, така и за личностно развитие, социални умения и емоции.

08.2019: Гореща промяна в обученията по социални умения

Тотално променяме модела на обученията по социални умения. От 4 сесии в един ден увеличаваме на 12 сесии в 4 дни (събота/неделя) или 6 непоредни вечери. След проведените тестови обучения с фокус групи получихме прекрасна обратна връзка и в пъти по-голям ефект от обученията. Личностното развитие изисква повече време и преживяване на ситуации и модели. Дните между отделните занятия дават възможност за по-дълбоко осмисляне на преживяното и достигане до нови идеи и въпроси. От септември стартираме с MC201 Умения за презентиране, веднага след което ще направим обучение по Емоционална интелигентност. Вече са отворени всички курсове по социални умения. Обучението е интензивно и групите са малки, за да осигурим лично отношение за всеки. При 5-6 заявки договаряме удобна за всички начална дата. Обадете се сега, много вероятно е останалите желаещи да чакат точно Вас, за да стартираме.

07.2019: Летни курсове за ученици

През лятото залите на Мицев център са пълни и през деня. Обучаваме много ученици в традиционните си курсове, както и в някои специализирани за младежи.

06.2019: Емоционална интелигентност Пловдив

Какво са емоциите и как ни влиаят? Със събитието на 26.06 oткриваме една нова и вълнуваща тема в обученията си - емоционалната интелигентност. Насочени сме към тези, за които е важно да познават емоциите си и тяхното значение. За тези, които искат да се научат да ги разпознават и овладяват и по този начин да имат силата да насочват собственото си израстване. Емоционалната интелигентност е част от ежедневието ни - в дома и офиса, и заедно ще се докосваме до този океан от знание, като го направим част от нашето съществуване.

05.2019: Актуализирани учебни програми и нови курсове

Веднага след празниците се събра Методичния съвет към Мицев център. Обсъдихме развитието на пазара на труда и новите изисквания към служителите. Благодарение на обратна връзка от служители по Човешки ресурси, актуализирахме учебните програми и скоро ще добавим още няколко нови обучения.

04.2019: Серия от безплатни семинари

През април месец, точно преди дългата серия почивни и празнични дни, проведохме няколко безплатни семинара в Пловдив и София. Поради големия интерес, повторихме два от семинарите. Благодарим за активното участние на всички. Ако и Вие искате първи да научавате за семинарите, се регистрирайте за месечният ни бюлетин.

03.2019: Участвахме в HR Summit & Career Fair Plovdiv 2019

Над двадесет фирми се включиха в многообещаващия „Панаир на кариерата“ Пловдив на 22 март в палата номер седем на Международния Панаир. Бяха представени нови, интересни професии, стажантски програми и свободни работни позиции. Срещнаха се с много млади хора, които желаят да се ориентират в многообразието от възможности за кариера и специалисти търсещи нови възможности. Дискусионният панел и кръглата маса станаха център на разпалени дебати по интересни теми, обмяна на опит и специфични случаи.

02.2019: Курсове за ученици

Подготвихме серия от курсове за най-малките. За развитие на логическото мислене е курсът по Анимация и програмиране със Scratch. Предлага се в две нива по 10 дневни занятия. В курсът ни по фотография редовно участват ученици, затова подготвихме за лятото специална дневна версия на фото курса за ученици. Съща така продължават ежегодните летни дневни курсове по Office 2016 за ученици. Курсовете са извънкласна форма за развитие на Вашите деца. На първо занятие уговаряме конкретни дати. Провеждат се в рамките на 8 до 10 занятия, разпределени в един или два месеца.

01.2019: Безплатни опреснителни курсове

През 2019 година обявяваме един грандиозен проект - безплатни опреснителни курсове за всички наши курсисти. Разбира се, могат да се включат и хора, които са преминали подобни курсове и няма да върнем никой желаещ. Това са кратки курсове с хорариум 4 учебни часа, в които се припомнят важни моменти от курса и се показват някои нови възможности и софтуер. Всеки участник получава напълно безплатно учебник от 80 страници и сертификат за участие.

12.2018: Нови курсове по ТРЗ и за счетоводители

Стартираме нова серия курсове по ТРЗ - 1 и 2 ниво, както и курсове за оперативни счетоводители. Първият курс по ТРЗ вече е наличен. Подходящ както за напълно начинаещи, така и за хора с опит в документооборота на фирмите. За всички, които искат да задълбочат и осъвременят своите знания в областта на много променливото трудово законодателство и осигуряване

11.2018: Хорариум 50 учебни часа

Удължаваме времето за курсовете с още една вечер или един ден. За да осигурим повече време за упражнения в интензивните си компютърни курсове, увеличаваме присъственото време на курсовете и разширяваме домашните задания. Така хорариума за курсове MC101, MC102 и MC103 става вече 50 учебни часа, които са разпределени съответно 25 часа присъствено обучение и 25 часа самостоятелна практика.

10.2018: Предлагаме нови курсове и специализации

Отчитайки търсенето на пазара на труда и разширяване обхвата на май-търсените професии в Плводив и региона, въведохме няколко нови практически обучения. Курсовете са насочени както към специалисти Човешки ресурси, така и към служители на счетоводен или финансов отдел. Приложими са както за големи фирми, така и за микро или средни предприятия или фрийлансъри.

09.2018: Стартираме сезона след отпуските със семинари и нови курсове

Отпуските приключиха и стартираме новият сезон в обновени зали с нови курсове. Проведохме няколко семинара в Пловдив и София. Към отворените обучения по Excel добавяме няколко нови курса, които активно водим в корпоративните си обучения. Това са курсове по Power BI, Статистика, Управление на проекти и Макроси с програмиране на VBA. Увеличаваме и курсовете по Интернет маркетинг на общо 15 различни курса. Подготвяме събития за психолози и хора с интерес в психологията. Сезона ври и кипи от работа.

08.2018: Актуализирахме учебните програми и увеличихме времето на някои курсове

Благодарение на обратна връзка от участници и изследване ефективността на курсовете, на разширен учебно-методичен съвет решихме да се увеличат присъствените часове на някои от курсовете и да се разпределят в повече дни. Това дава възможност за по-плавно взимане на учебния материал и по-ефективно възприемане на малки порции. Актуализирахме голяма част от учебните програми на курсовете, като отчетохме търсенето на кадри и изискванията на отдели Човешки ресурси в десетки фирми в Пловдив и региона.

07.2018: Мицев център е на нов адрес

Изградихме и пуснахме в експлоатация две нови учебни зали, съответно за 12 и 30 души. Осигурихме нова техника, модерни мултимедийни проектори и обучителни ресурси. Имаме и пиано за специални поводи. Заповядайте!

04.2018: Актуализирахме учебните програми

След едномесечен труд в Научния отдел на Мицев център, заедно с екип от водещи специалисти актуализирахме учебните програми на голяма част от курсовете. Благодарение на контакта си с много отдели Човешки ресурси, чрез анкета получихме от тях списък с търсените нови умения и компетенции от служителите в български и чуждестранни фирми. Така нашите курсове максимално отговарят на изискванията на пазара на труда.

02.2018: Участвахме на HR Industry 2018

HR Industry е единственото по рода си изложение в България на компании, предоставящи услуги в сферата на човешките ресурси. Освен изложбена част, по време на HR Industry се провежда и семинарна програма, представяща най-актуалните тенденции при продуктите и услугите в сферата на човешките ресурси. Презентацията на Камен Мицев "Excel за HR-и" бе една от сесиите, за които първи свършиха местата за регистрация. Залата бе препълнена и след презентацията Камен отговори на разнообразни въпроси. Участието на HR Industry 2018 за Мицев център бе много ползотворно. Намерихме нови клиенти и съмишленици. Договорихме няколко обучения и съвместна дейност с подобни на нас фирми.

01.2018: Одобрени сме от МОН

От февруари 2018 г. Мицев център ще бъде включен в списъка на МОН с одобрени обучаващи организации.

12.2017: През 2017 обучихме над 200 души

Над 200 души посетиха курсовете ни в Пловдив през 2017 година. Имахме време и ресурси да организираме и безплатни обучения за абсолютно начинаещи и безплатни семинари. Всичко това не пречи на основната ни дейност - корпоративни обучения в цяла България. Благодарим Ви приятели, че бяхте с нас тази година. В края на годината искаме Вашата оценка. Ще бъдем благодарни, ако отделите няколко минути за да попълните анонимен въпросник за обратна връзка. За 2018 сме подготвили много изненади.

11.2017: Сертифицирахме се по ISO 9001

В Мицев център ЕООД работи вътрешна система за управление на курсовете и гарантиране качеството на обучения. През последните няколко месеца развихме и оптимизирахме тази система. Благодарение на това вече покриваме сериозните изисквания за сертификация по ISO 9001 и от ноември 2017 имаме такава международна сертификация с номер 68Q19007 от 13.11.2017г. Освен гордост, този сертификат ни дава стратегическа промяна в организацията, която гарантира качествена система за управление, мониторинг на изпълнение и непрекъснато подобряване на качеството на обученията.

10.2017: Своеобразен рекорд с 5 курса паралелно

От началото на октомври поставихме своеобразен рекорд с точно 5 стартиращи курса. До сега всеки месец обичайно стартират 2-3 вечерни курса. Докато октомври има курс всяка вечер и в уикендите. Залата ни е почти пълна във всеки курс. В същия момент има чакащи за следващите курсове и от началото на ноември стартират нови три курса. През ноември ще се проведе и дългоочакваният курс MC212 Управление на времето с водещ Никола Йорданов - изявен обучител от София с огромна практика. Приятели, благодарим Ви за доверието!

09.2017: Нов курс Office Advanced

Много потребители ползват Word, Outlook и Office интегрирани приложения, без да познават най-мощните им функции. Курсът MC123 Курс Microsoft Office Advanced е подходящ за всеки, който цели много задълбочени познания и ефективна работа в офиса за него и неговите служители. Cлeд ĸypcът щe пoзнaвaтe мoтивиpaнo и нaй-дълбoĸитe тънĸocти нa Wоrd и Оutlооk. Ocвeн знaния щe пpидoбиeтe и caмoчyвcтвиe зa paбoтa c пocлeднaтa вepcия нa Місrоѕоft Оffісе.

08.2017: Как да убеждаваме за 90 секунди

Семинарът "Как да убеждаваме за 90 секунди" се проведе в цели 7 издания. Около 50 души отделиха по една вечер, за да получат изпитани техники за убеждаване. Отзивите от семинара бяха много важни за нас. Защото нашата мисия е да подпомагаме хората в тяхното кариерно развитие и да ги вдъхновяваме да ползват технологиите и емоциите си.
На семинара разгледахме различни техники за убеждаване, манипулиране и някои продажбени техники. Исторически започнахме още от техниката на Аристотел - етос, патос, логос. Стигнахме до съвременните научни теории за убеждаване и комуникация. Беше предложен модел за убеждаване и отиграхме ситуации според модела. Накрая разгледахме колко е важна подготовката, езика на тялото и използването на техники за ефективно и коректно въздействие.

07.2017: Нови Excel курсове за напреднали

Обявихме два нови курса за напреднали потребители на Excel. Курсовете са предназначени за хора, преминали MC103 Курс Excel Advanced.
Първият курс е за опитни потребители, които ползват Excel за анализ и обработка на големи обеми от данни. В MC104 Курс Excel Big Data Pivot се овладеяват разнообразни методи за подготовка и обработка на данните във вид, удобен за Pivot анализи. Разглеждат се техниките за обработка на големи обеми от данни с разнородни и разнообразни структури. Импортиране и подготовка на данните. Автоматизиране на процеса задълбочен многопластов анализ.
Вторият курс MC105 Курс Excel Функции е подходящ за опитни потребители, които искат да ползват по-задълбочено всичките 461 функции в Excel 2016 за анализ и обработка данни.

06.2017: Обучихме над 100 души безплатно

В Мицев център изпълняваме социална програма и подпомагаме хора с минимални компютърни умения. Използвайки рекламните канали на Facebook с насочена реклама достигнахме до таргета на това безплатно обучение - хора с минимални компютърни умения. В рамките на 6 месеца от януари, организирахме двудневни обучения с общо около 100 участника.
Както във всичките ни курсове, участниците получаваха отпечатан учебник с теоретичният материал. Така дълго време след курса те имат настолен справочник, по който е воден курса.
Това безплатно обучение беше предизвикателство за организация. Съжаляваме за някои хора, които бяха недоволни от краткото обучение, но това е в нашите възможности. Щастливи сме за всички, които се възползваха и намериха приложение на наученото.

05.2017: Вашето мнение е важно за нас

За да осигурим непрекъснато подобряване на курсовете, изградихме система за обратна връзка след всяко обучение. Измерваме качеството на курсовете си с форма за обратна връзка и подобряваме всеки следващ. Ежегодно актуализираме учебният материал, съобразно новите версии на продуктите. Развиваме и обучаваме преподавателите си. Ще бъдем благодарни да отделите няколко минути за формата за обратна връзка.

09.2016: Над 80 души на Pivot семинар

На 29 септември проведохме поредният си голям семинар на тема Excel 2016 Pivot анализи. Поради огромният интерес преместихме семинара в хотел Тримонциум. Присъстваха над 80 души с интереси в областта на Excel и анализ на данните с Pivot таблици. Бяха засегнати логиката на Pivot таблиците, изискванията към данните и начин на разполагане в таблица. Създаване на Pivot, различни видове, редактиране и модифициране. Специално участие на семинара имаха някои от обучителите в Мицев център, водещи на курсовете по социални умения. Един от големите ни изводи е, че такива специализирани семинари е добре да се провеждат в по-малък формат - 10-20 души максимум. За да може да се обърне внимание на всеки участник и да се разгледат конкретни въпроси от практиката на всеки участник.

07.2016: Открихме нова учебна зала

Заповядайте в новооткритата ни учебна зала в центъра на Пловдив. Компютърните обучения в Мицев център се водят в малки групи от 5-6 души, за да се осигури достатъчно внимание на всеки участник. Залата има индивидуални работни места, мултимедиен проектор и интерактивна система за качествено обучение. На участниците се предлага кафе, чай, вода за кафе паузите. Ситуирана е в супер центъра на Пловдив, на около 50 метра от спирките Тунела юг. Пред залата има пешеходна зона и градинка за почивка между занятията. Наблизо има удобни паркинги.

05.2016: Учебници и учебни помагала

Научният отдел на Мицев център разработи серия от учебници за курсовете ни. Наблюденията ни са, че много често в компютърните курсове се губи време за диктуване на важни неща и етапи на работа. На база опитът си от 2001г. насам, създадохме учебни помагала във вид на малки книжки от 30-40 страници. Всеки курс има отделна книжка, която е точно по преподавания материал без допълнителни утежняващи неща. Това улеснява и самото провеждане на курсовете. Участниците в курс ще могат в бъдеще да си припомнят неща от курса, а не да разчитат само на видяното. За интензивните обучения, които водим е много полезно да не губим време в писане, а да правим повече упражнения. Всяка година ще усъвършенстваме учебниците с нов материал.

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!