Обучения на учители

Обучения на учители, директори и педагогически специалисти по наредба 12 на МОН

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 всеки ден от 9:00 до 20:00.


Предлагаме Ви програми за обучения и квалификации на педагогически специалисти, утвърдени със заповед на Министъра на образованието и науката, вписани и в Информационен регистър на одобрените програми за квалификация на МОН. Участието в нашите обучения носи кредити за вашето професионално израстване и издадени удостоверения по Приложение № 14 към чл. 48, ал. 1, т. 1 за присъдени квалификационни кредити по Наредба 12 от 01.09.2016 г.


Ще дойдем на място в цяла България

Цена: потърсете ни за оферта, цената не зависи от броя хора

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 всеки ден от 9:00 до 20:00.

Учебни материали: безплатен учебник, специално разработен по учебната програма.

Бонус: неограничен достъп до тайна Facebook група за безплатни консултации.


Курсове, които Ви дават кредити:

MC101 Курс Word, Excel, начална компютърна грамотност

MC102 Курс Office 2016 пакет Word, Excel, PowerPoint и Outlook

MC122 Курс Офис Асистент покрива всички базови компютърни умения


Предимствата да води Microsoft Certified Trainer

Сертифицираният от Microsoft преподавател е както с доказани знания и умения, така и е обучен да преподава по официалната методика на Microsoft. За да се защити MCT се преминава през серия от обучения по IT умения, умения за преподаване и тънкостите на Excel. Ежегодно се подновява сертификацията с успешното взимане на тестове и сложни оучения. Основното предимство е индивидуалният подход към всеки проиблем и задълбоченото познаване на продуктите и инструментите. Камен Мицев е сертифициран Excel Specialist от 2001г. Под вещото му ръководство ще овладеете и най-сериозните тънкости на Excel.


Методика на преподаване: интензивно обучение в мултимедийна зала от MCT (сертифициран от Microsoft обучител) с дългогодишен опит, по официалната методика на производителите.

Знаете ли, че според водещи изследователи, ефективността на обучението зависи до 80% от преподавателя?Компютърна грамотност - базово ниво, Windows, Word, Excel

Брой креидити: 1

Форма на обучение: присъствена

Начин на завършване на обучението: Защита на проект; Успешна самостоятелна работа


Обучението е насочено към учители от предучилищна, начална, прогимназиална и гимназиална степен на образование и всички, които желаят да придобият основни компетенции за работа с компютър. Както за начинаещи, така и за хора, които искат да задълбочат и развият познанията си. В обучението се разглеждат следните теми:
1. Въведение в компютрите и Компютърна сигурност. Устройство на компютъра. Хардуер, Софтуер. Как да се грижим за компютъра си. Аспекти на компютърната сигурност. Загуба на информация. Вируси и троянски коне.
2. Операционна система Windows. Windows, работен екран, програми, прозорци. Файл. Папка. Копиране и местене на файлове и папки. Организация на документите и бързо намиране на информация в компютъра.
3. Интернет и електронна поща.
4. Въведение в Word. Текстообработка с Microsoft Word. Версии на програмата, Microsoft Office. Настройка работния екран на Word, интерфейс и управление. Запазване на файл и отваряне на съществуващи файлове. Как да настроим екрана.
5. Въвеждане и форматиране на текст. Настройка на листа. Въвеждане, форматиране и редактиране на текст. Правописна проверка и автоматична корекция и добавяне на елементи.
6. Обекти в Word. Номерация на страниците и постоянни заглавия в листовете. Графични обекти - снимки и рисунки. Таблици.
7. Работа с готови документи. Стандартни документи от практиката. Редактиране на готови документи. Отпечатване на документи.
8. Excel. Създаване на таблица. Пресмятане с формули и функции. Диаграми. Отпечатване.


Компютърна грамотност - ниво напреднали, Word, Excel, PowerPoint

Брой креидити: 2

Форма на обучение: присъствена

Начин на завършване на обучението: Защита на проект; Презентация


Обучението е насочено към учители от предучилищна, начална, прогимназиална и гимназиална степен на образование и всички, които желаят да надградят и задълбочат познанията си. Темата е актуална, защото водещите концепции в съвременното предучилищно и училищно образование е използването на Информационни и комуникационни технологии, както в процеса на преподаване така и в процеса на учене. Програмата обхваща: Місrоѕоft Wоrd създaвaнe и peдaĸтиpaнe нa дoĸyмeнти. Шaблoни. Фopмaтиpaнe нa cимвoли и пapaгpaф. Спeцифични oбeĸти и инcтpyмeнти. Cъздaвaнe нa cпиcъĸ. Гpaфични oбeĸти и картинки. Місrоѕоft РоwеrРоіnt. Cъздaвaнe нa пpeзeнтaция, eтaпи, цeли. Избop нa дизaйн и paзпoлoжeниe нa oбeĸтитe. Bмъĸвaнe и peдaĸтиpaнe нa тeĸcт и зaглaвия. Bмъĸвaнe нa cлoжни гpaфични oбeĸти, cнимĸи, ĸapтини, видeo и звyĸ. Haмиpaнe нa гpaфични изoбpaжeния в Gооglе и oбpaбoтĸa c РоwеrРоіnt. Πoвтapящи ce eлeмeнти, Маѕtеr Ѕlіdе. Aнимaция и cъздaвaнe нa aвтoмaтичнa пpeзeнтaция. Πpeзeнтиpaнe. Місrоѕоft Ехсеl въвeждaнe нa дaнни. Интepфeйc. Paбoтнa ĸнигa и paбoтни лиcтoвe. Bъвeждaнe и peдaĸтиpaнe нa paзлични видoвe дaнни в ĸлeтĸитe. Bмъĸвaнe и изтpивaнe нa ĸлeтĸи, ĸoлoни и peдoвe. Зaпиc и oтвapянe нa фaйл. Фopмaтиpaнe нa ĸлeтĸи, видoвe дaнни. Cъздaвaнe нa тaблицa. Πpecмятaнe и aнaлиз c Ехсеl. Фopмyли и фyнĸции. Изпoлзвaнe нa пoвeчe paбoтни лиcтoвe. Πpexвъpлянe нa дaнни мeждy paбoтни лиcтoвe и oтдeлни paбoтни ĸниги.Cъздaвaнe и peдaĸтиpaнe нa диaгpaми. Oтпeчaтвaнe нa paбoтeн лиcт и диaгpaмa.


Защо да изберете нас?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

Обучения на учители, директори и педагогически специалисти по наредба 12 на МОН