Обучение Факторът лимон или безкръвни операции по време на битка

MC223 Факторът лимон
Безкръвни операции по време на битка

Подходящо за всички, които искат да направят ежедневието си в личен и служебен план по–приятно и забавно, както и за тези, които искат да са "победители" в общуването в най–добрия смисъл. За всеки, който иска да управлява различните гледни точки по житейските въпроси.


След края на обучението ще можете да общувате свободно, долавяйки намека за интрига или полемика в разговорите и съобразно знанията и уменията, които сте придобили да можете без конфликт да ги избегнете. Както и да се предпазите от "мръсните" номера в личен и професионален план.


Необходими познания: не е нужна предварителна подготовка.


Продължителност: един или два дни (събота/неделя), в зависимост от вашата заетост.


Цена: 159 лв.

За записване: в заявката по-долу. За по-голяма ефективност и лично внимание към всеки участник, обучението се провежда в малки групи от 6 до 8 човека.


Бонус: неограничен достъп до тайна Facebook група за безплатни консултации.


Сертификат: на успешно завършилите обучението и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.


Методика на преподаване: теоретична част с мултимедийна презентация, дискусии и анализи, активности с анализи, практически упражнения за затвърждаване на наученото и тестове за измерване и отчитане личната ефективност.


Водещ: Пламена Георгиева психолог на свободна практика.
Пламена е магистър по приложна психология, притежава диплома за обучител по организационно развитие и развитие на социални умения и е асоцииран член на Секцията по Позитивна Психология към Дружеството на Психолозите в България. Като Бахов терапевт, успешно допълва психологическите си консултации с терапията на Д–р Бах и солите на Д–р Шуслер. Има сертификат по Бизнес етикет и диплома от Институт по Международен туризъм. Пламена се придържа към мотото: „Търпение, подготовка и упорство. Всичко друго е детайли".

В Мицев център преподават практици с дългогодишен опит в индустрията и бизнеса.Заявка за участие

Основни теми в обучението

1. Представяне, цели, очаквания.

2. Какво е да си унизен, силата на низостта. Древни и феноменални ли са "мръсните" номера.

3. Анализ на мръсните трикове на работното място.

4. Техники и начини за развиване на "схема за ранно предупреждение".

5. Списък за бързо реагиране при словесни атаки.

6. Източни хитринки и тактики.

Защо обучения от Мицев център?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

MC223 Обучение Факторът лимон или безкръвни операции по време на битка