Обучение майстори по стрес

MC221 Майстори по стрес
Стресът е неизменен спътник на ежедневието

Дали можем да живеем без стрес или не, дали ни е необходим той, за да се справяме с житейските си въпроси, Вие бихте могли да научите точно тук.


Подходящо за всички онези, които мислят за своето психично здраве, което пък води до физически изменения. Не само за хората, които работят в стресова среда, а и за всеки, който открива макар и малки симптоми на стрес в живота си.


След края на обучението ще имате уменията да оценявате нивото си на стрес, ще знаете как да го преодолявате и управлявате с помощта на ефективни стратегии. Освен че ще преодолявате стреса, ще познавате и позитивния стрес, който увеличава продуктивността ни и умело ще го ползвате в работата си. Ще имате набор от готови стратегии за контролиране на стреса.


Необходими познания: не е нужна предварителна подготовка.


Продължителност: един или два дни (събота/неделя), в зависимост от вашата заетост.


Цена: 159 лв.

За записване: в заявката по-долу. За по-голяма ефективност и лично внимание към всеки участник, обучението се провежда в малки групи от 6 до 8 човека.


Бонус: неограничен достъп до тайна Facebook група за безплатни консултации.


Сертификат: на успешно завършилите обучението и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.


Методика на преподаване: теоретична част с мултимедийна презентация, дискусии и анализи, активности с анализи, практически упражнения за затвърждаване на наученото и тестове за измерване и отчитане личната ефективност.


Водещ: Пламена Георгиева психолог на свободна практика.
Пламена е магистър по приложна психология, притежава диплома за обучител по организационно развитие и развитие на социални умения и е асоцииран член на Секцията по Позитивна Психология към Дружеството на Психолозите в България. Като Бахов терапевт, успешно допълва психологическите си консултации с терапията на Д–р Бах и солите на Д–р Шуслер. Има сертификат по Бизнес етикет и диплома от Институт по Международен туризъм. Пламена се придържа към мотото: „Търпение, подготовка и упорство. Всичко друго е детайли".

В Мицев център преподават практици с дългогодишен опит в индустрията и бизнеса.Заявка за участие

Основни теми в обучението

1. Представяне, цели, очаквания.

2. Стресът на работното място. Колко често се появява той.

3. Умения за дефиниране на стреса и предпоставки за появата му.

4. Развиване на практически умения за преодоляване на стреса.

5. Придобиване на знания за позитивен стрес и продуктивно безпокойство.

6. Усвояване на умения за оценка нивото на стрес.

7. Запознаване с ефективни стратегии за управление на стреса.

Защо обучения от Мицев център?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

MC221 Майстори по стрес, Стресът е неизменен спътник на ежедневието