Корпоративни и фирмени обучения

Корпоративни обучения

При над 8 души организираме обучения на място при Вас. Предлагаме индивидуално отношение, уникална методика и гъвкаво обучение за конкретните нужди. Обученията се водят с активното участие на всеки един обучаем. Използват се казуси от практиката, така участниците освен знания и умения, получават решения за конкретни ситуации. Осигуряваме всички необходими материали и оборудване за успешно провеждане на обученията в цяла България.

Преподаватели

Excel обученията се водят от Камен Мицев - сертифициран Microsoft Excel Specialist от 2001г., а от 2009г. сертифициран Microsoft треньор. Камен е психолог с огромен опит в обучения на възрастни, групов психодинамичен тренинг, диагностика и развитие на тренинг групи. Начина, по който обучава Камен може да видите в YouTube канала Офис академия.

Работим с мрежа от треньори и консултанти в различни области, за да осигурим максимално качество и широта на предлаганите обучения.

Подготовка на обучение

Обичайно правим срещи, за да заложим учебните цели. На тези срещи обсъждаме казуси и набелязваме конкретен учебен материал за постигане на максимална ефективност от обучението. Практиката ни е поне месец преди обучението да планираме най-удачното време за провеждане, но можем да реагираме и за по-кратък срок.

Цена и заплащане

Базовата цена е 1550 лв. без ДДС на ден от 8 учебни часа, разпределени в 4 сесии. Предлагаме отстъпки за обем и дългосрочно партньорство. Максимален брой участници е 12-15 души.

Посочената цена важи за цяла България при минимум един ден обучение и включва обучение, учебни материали, необходимо оборудване (лаптоп за всеки участник, проектор), транспортни разходи и настаняване на лекторите. Цената не включва наем на зала, кетъринг и други разходи.

Заплащането е с фактура по банков път, след провеждане на обучението.

Имаме над 200 доволни клиенти в цяла България. Попитайте за референции.

Демо обучения

В процеса на договаряне можем да направим кратко демо обучение по специфични теми. Демо обученията може да са онлайн или присъствени. Възможно е да поискаме покриване на разходи за транспорт и настаняване, свързани с демо обученията.

Оборудване и техника

Осигуряваме необходимата техника за всеки участник, без това да влияе на цената. Разполагаме с достатъчно количество качествени лаптопи с последна версия Windows и Office 2016/2019/2021.

Обучения

Предлагаме над 15 различни Excel и Office 2016/2019/2021/365 обучения:

Excel Beginner, Level 1

Excel Intermediate, Level 2

Excel Advanced, Level 3


Excel Power Query - импортиране и подготовка на данни от всякакви източници

Excel Pivot Advanced - всичко за анализите с Pivot таблици и Pivot диаграми

Excel Visualization - всички визуални инструменти, диаграми и цветове

Excel Power BI - най-новият инструмент за визуални анализи с онлайн резултат


Въведение в Word и Excel

Въведение в Word, Excel и Outlook

Office 365, Outlook

Word Intermediate, Level 2

Word Advanced, Level 3

PowerPoint

Outlook


Презентационни умения с PowerPoint

Умения за управление на времето и задачите

Емоционална интелигентност на работното място

Възможно е комбиниране на обучения, според конкретните нужди.

Информация на тел. 0888 73 52 52 (9:00 - 18:30) или kamen@mitzev.com (Камен Мицев)

Тел. 0888 735252

Учебни зали в Пловдив

С много уют и премислени детайли, нашите учебни зали в Пловдив вдъхновяват за творчество и креативност. За корпоративни обучения в наша зала в Пловдив не начисляваме допълнително заплащане за наем. Информация за залите вижте тук.

Предлагаме ефективни обучения

Обучението е процес на взаимодействие между обучаващи и обучаеми с цел обмяна на знания, опит, умения и идеи. За ефективен процес на обучение участниците е добре да се чувстват включени в процеса и да имат възможност на практика да усвоят знанията, поднесени от обучаващите чрез конкретни примери и подходи как биха ги приложили в своята практика. Обученията надграждат знания и умения, затова се подхожда с активно включване на индивидуалния и групов опит на обучаемите в хода на работа. Обучаващият създава подходяща за обучението мотивация у участниците и на база адекватна обратна връзка непрекъснато отчита напредъка им в обучението за постигане на търсения ефект.


Защо да изберете нас?

Изграждаме и споделяме опит
Обучили сме служители на над 200 организации в цяла България.

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Непрекъснато развиваме преподавателите си, за да гарантираме качествено обучение.

Интензивно обучение по официални учебни програми
Развихме методика за създаване на персонализирани обучения по конкретни нужди.

Корпоративни обучения на място във Вашият офис от Мицев център