Корпоративни и фирмени обучения

Корпоративни обучения

При над 8 души организираме обучения на място във вашата организация. Обучението се провежда по конкретна учебна програма и според нуждите на служителите. Осигуряваме всички необходими материали и оборудване за успешно провеждане на обученията.

Камен Мицев е сертифициран Microsoft Excel Specialist от 2001г., а от 2009г. е сертифициран Microsoft треньор. Има десетки сертификати и специализации, като Сертифициран Microsoft иновативен обучител. Със своята успешна методика, Камен ще Ви вдъхнови да ползвате Excel!


Цената на обученията не зависи от броя участници. Попълнете формата за да получите оферта.
Заявка за оферта

Предлагаме ефективни обучения

Обучението е процес на взаимодействие между обучаващи и обучаеми с цел обмяна на знания, опит, умения и идеи. За ефективен процес на обучение участниците е добре да се чувстват включени в процеса и да имат възможност на практика да усвоят знанията, поднесени от обучаващите чрез конкретни примери и подходи как биха ги приложили в своята практика. Обученията надграждат знания и умения, затова се подхожда с активно включване на индивидуалния и групов опит на обучаемите в хода на работа. Обучаващият създава подходяща за обучението мотивация у участниците и на база адекватна обратна връзка непрекъснато отчита напредъка им в обучението за постигане на търсения ефект.


Защо да изберете нас?

Изграждаме и споделяме опит
Обучили сме служители на над 100 организации в цяла България.

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Непрекъснато развиваме преподавателите си, за да гарантираме качествено обучение.

Интензивно обучение по официални учебни програми
Развихме методика за създаване на персонализирани обучения по конкретни нужди.

Корпоративни обучения на място във Вашият офис от Мицев център