История

Мицев център стартирахме като проект през 2001г. в Пловдив. През годините натрупахме опит в Интернет маркетинга, WEB дизайн, SEO, графичен дизайн, анимация и др. Фокусирахме се към организиране и провеждане на компютърни курсове и обучения по социални умения.

Офис академия

От юли 2016г. създадохме Офис академия към Мицев център, в която се предлагат обучения и курсове за всички офис дейности. Непрекъснато увеличаваме портфолиото с курсове и семинари.

Мисия

Да подпомагаме хората в тяхното кариерно развитие и да ги вдъхновяваме да ползват технологиите и емоциите си. Чрез курсове и обучения да развиваме умения и компетенции.

Визия

Да развиваме и споделяме опит и знания с безкомпромисно качество и професионализъм.

Ценности

Коректни и честни отношения - носим отговорност за крайния резултат
Иновативност и новаторство - както в нашето, така и във Вашето развитие
Компания, базирана на хората - убеждаваме се, че общият успех се изгражда с хора

Камен Мицев

Камен е двигателят на Мицев център и е сертифициран Microsoft треньор от 2009г., а от 2001г. е сертифициран Microsoft Excel Specialist. Развивайки се като треньор по организационно развитие, ще Ви вдъхнови да ползвате Excel, Offcie продукти и да подобрите социалните си умения. Камен е Иновативен Microsoft обучител, а през 2016г. завоюва Треньорската купа "Сърце" на БАТР.

Непрекъснато подобряване

Измерваме качеството на курсовете си с форма за обратна връзка и подобряваме всеки следващ. Ежегодно актуализираме учебният материал, съобразно новите версии на продуктите. Развиваме и обучаваме преподавателите си и увеличаваме екипа от водещи лектори и треньори.

Мицев център ЕООД, ЕИК BG204163477, банкова сметка BG47IORT 8048 1086 8851 00, BIC: IORTBGSF

Учебна зала Пловдив

0888 73 5252

032 630090

ул. Отец Паисий 36, Пловдив

След предварителна уговорка по телефона

Работно време: по график

info@edbg.net

Мицев център

Учебна зала Пловдив


Учебна зала София

Учебна зала Стара Загора

Учебна зала Хисаря