Курсове Excel

Научете Excel Advanced за 9 седмици с Камен

Камен Мицев е сертифициран Microsoft преподавател (MCT) от 2009г. Той преподава Excel още от 1999г., от 2001г. е сертифициран Excel Specialist, а от 2007г. е MOS Master. Получавате две в едно:

1. Персонално Excel обучение

9 персонални занятия само с Вас по един учебен час;

Ефективно само с Вас, с вашата скорост;

Онлайн персонално обучение през Skype или Teams;

Без транспортни разходи и губене на време;

На вашият компютър, споделяте екрана, аз ви водя;

Учебник 120 страници;

Удобен график според вашите възможности;

Сертификат на български или английски език.

2. Онлайн обучение

Освен персоналното обучение, получавате и безплатен достъъп до онлайн платформа:

20 седмици достъп по всяко време;

Достъп от компютър, смартфон или таблет;

1200 минути видео лекции в 60 теми и 100 задачи.

За кого е обучението

Ако ползвате Excel, но все нещо не става или има грешки;

Можете да създавате таблици, но са нужни сложни функции;

Необходимо е да анализирате с Pivot, филтри и списъци;

Искате да развиете Excel уменията си на Advanced ниво.

Заплащане

Цена: 420 лв.

Заплащането е по банков път, след първото занятие.

Получавате 9 персонални сесии по 45 мин. и 20 седмици безплатен достъп до онлайн платформа.

Допълнителна индивидуална консултация след обучението: 60 лв. на учебен час.

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 (9:00 - 19:00 всеки ден)

Тел. 0888 735252

Това обучение се предлага присъствено в Пловдив, вижте MC103 Excel Advanced.

След курсът ще можете

Да създавате сложни таблици с формули и функции за изчисление;

Успешно ще намирате грешни данни и проблеми с формули;

Да създавате сложни сравнителни диаграми;

Ефективно ще следите различни стойности в клетките и ще работите с логически функции;

Ще овладеете голям набор функции за текст, дати, броене или статистика;

Ще ползвате пълноценно инструментите на Excel за обработка на данни и анализ на списъци;

Ще знаете тънкостите и проблемите на Pivot таблиците за анализ на данни;

Ще придобиете увереност и самочувствие;

Ще си спестите време за важните неща!

Условия

Заявки се приемат само на телефон 0888735252 (kamen@mitzev.com), на който се уговаря и първата персонална сесия;

Заплащането е след първата персонална сесия, на която се получава и достъп до онлайн платформата. Отказ от обучението може да се направи 1) преди първата сесия или 2) преди плащане след първата сесия или 3) до 14 дни от първата сесия заявено в свободен текст на kamen@mitzev.com, като се възстановяват сумите за непроведените сесии;

Персоналните сесии са общо 9 (девет) на брой с продължитрелност 45 минути и с начален час между 7:00 и 17:00 в работни дни. По изключение може да се договорят други часове за провеждане;

Персоналните сесии се провеждат веднъж седмично с уговорка за начален час от предходната сесия. По изключение може да се избере и друг период;

Персоналните сесии не могат да бъдат записвани на видео;

Промяна на начален час на персонална сесия може да се направи до 24 часа преди сесията;

Предоставя се учебник в PDF формат или отпечатан 120 страници с място за записки. Доставката е безплатна с Български пощи до адрес на обучаемия;

След провеждане на обучението се издава сертификат на български или английски език в PDF формат. Отпечатан на картон се изпраща за сметка на обучаемия.

Учебна програма

1. Таблици в Excel. Въведение в Excel. Създаване на таблица в Excel. Оператори за формули. Копиране на формули и съдържание. Форматиране на клетки. Относително и абсолютно адресиране във формули. Инструмент Goal Seek.

2. Сложни таблици в Excel. Относително и абсолютно адресиране в двумерна таблица. Форматиране на данни, Custom формат. Работа с листове и данни от листове и файлове. Хиперлинк. Data Validation. Защитаване с парола. Отпечатване.

3. Функции в Excel. Функции. Видове функции и общ синтаксис. Начини на въвеждане на функция. Функции от група COUNT за следене на данни. Функции за обработка на текст, разделяне и събиране на текстове. Flash Fill. Функции за работа с дати. Специфична обработка на дати. Собствени функции с LAMBDA.

4. Проверка на данни и формули. Одитиране и проверка на формули, намиране на липсващи формули. Трасиране на грешки. Постъпково изпълнение на сложни формули. Автоматично пресмятане. Проверка на числа. Проверка на дати. Отстраняване на грешки с Наименован регион.

5. Обработка на списъци от данни. Представяне на данните в Excel, разлика между таблици и списъци. Обработка на списъци. Сортиране и филтриране на списъци. Pivot таблици. Pivot – приложение. Pivot таблици – проблеми. Обект таблица и предимствата му в Excel.

6. Визуализация на данни. Създаване на диаграми. Видове диаграми. Сравняване на различни по големина данни с диаграми. Sparklines диаграми. Pivot диаграми. Analyze Data инструмент за примерни анализи на данни. Dashboard за визуализация на данни.

7. Автоматично следене на данни. Условно форматиране (Conditional formatting) създаване и редактиране на правила. Обработка на дублирани стойности. Приложение на Условно форматиране. Логически функции, извеждане на текстове или числа при определени ситуации. Приложение на логически функции. Практикум със сложни функции, комбиниране на логически функции. Следене на дати и срокове.

8. Свързване на различни данни. Функции за търсене, VLOOKUP, HLOOKUP, XLOOKUP. Управление на VLOOKUP. Практикум с VLOOKUP. 3D търсене на данни с VLOOKUP и MATCH. Сравняване на складове или цени. Разделяне с Text to Columns. Импортиране на външни данни, Power Query Editor.

9. Макроси (допълнителен материал). Макрос, приложение, технология на създаване и проблеми. Създаване на макрос чрез Macro Recorder. Developer таб за работа с макроси. Форми и контроли, въвеждане на данни чрез форми. Редактор Visual Basic.

Програмата е одобрена от научния отдел на Мицев център на заседание декември 2022

Защо да изберете нас?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

Персонално облайн обучение Excel Advanced