Обучение емоционална инелигентност

MC222 Емоциите
Предимството да си Управител на емоциите си

В живота ни се случват най – различни неща – и хубави и лоши. По какъв начин ще приемем случващото се, зависи изцяло от нас самите. Този тренинг – обучение е подготвен, за да покаже начините за управление на емоциите, които са в основата на житейския ни път.


Подходящ за хора, изпитващи нуждата да подредят и управляват емоциите си, както и да подобрят общуването си с другите и начина си на живот.


След края на обучението ще имате самочувствието и увереността на хора, които знаят и могат: да общуват свободно, да ценят и разбират както себе си, така и другите, да се справят по–леко с предизвикателствата в живота.


Необходими познания: не е нужна предварителна подготовка.


Продължителност: един или два дни (събота/неделя), в зависимост от вашата заетост.


Цена: 159 лв.

За записване: в заявката по-долу. За по-голяма ефективност и лично внимание към всеки участник, обучението се провежда в малки групи от 6 до 8 човека.


Бонус: неограничен достъп до тайна Facebook група за безплатни консултации.


Сертификат: на успешно завършилите обучението и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.


Методика на преподаване: теоретична част с мултимедийна презентация, дискусии и анализи, активности с анализи, практически упражнения за затвърждаване на наученото и тестове за измерване и отчитане личната ефективност.


Водещ: Пламена Георгиева психолог на свободна практика.
Пламена е магистър по приложна психология, притежава диплома за обучител по организационно развитие и развитие на социални умения и е асоцииран член на Секцията по Позитивна Психология към Дружеството на Психолозите в България. Като Бахов терапевт, успешно допълва психологическите си консултации с терапията на Д–р Бах и солите на Д–р Шуслер. Има сертификат по Бизнес етикет и диплома от Институт по Международен туризъм. Пламена се придържа към мотото: „Търпение, подготовка и упорство. Всичко друго е детайли".

В Мицев център преподават практици с дългогодишен опит в индустрията и бизнеса.Заявка за участие

Основни теми в обучението

1. Представяне, цели, очаквания.

2. Какво е интелигентност? Разлика между IQ и EQ?

3. Имат ли сила емоциите и каква е тя? Управление на емоционалния багаж.

4. Седем урока за емоционална интелигентност:

  - управление на собствените емоции

  - нива на общуване

  - планиране на успеха

  - възприемане на заобикалящия ни свят и поемане на отговорност за мотивациите ни

  - да бъдем емоционално интелигентни сред познати и приятели

  - задаваме ли правилните въпроси

  - как общуваме със себе си и с другите

5. Умения за създаване на връзки и емоционална мъдрост.

Защо обучения от Мицев център?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

MC222 Емоциите, Предимството да си Управител на емоциите си