Календар на курсове Пловдив

Както обичаме да казваме, обучението се планира. Разбира се, понякога се налагат и спешни мерки и решения. Курсовете в Мицев център са в малки групи, за да се обърне внимание на всеки. При събиране на 4-5 заявки, обявяваме дата за курс. Затова препоръчваме при интерес, да заявите участие във формата на курса или на тел. 0888 735252. При стартиране на курса, още първата вечер уговаряме заедно останалите вечерни занятия. Ние ценим Вашето време!


Предстоящи курсове през Ноември 2017

28.11, вторник MC103 Курс Excel Advanced, ще Ви въодушевим да ползвате Excel

29.11, сряда MC102 Курс Office 2016 пакет Word, Excel, PowerPoint и Outlook

Предстоящи курсове през Декември 2017

2.12, събота MC201 Обучение умения за презентиране

19.12, вторник MC102 Курс Office 2016 пакет Word, Excel, PowerPoint и Outlook


Разгледайте тук всички курсове, които предлагаме. През месеца може да стартират и други от предлаганите курсове. Свържете се с нас, ако имате интерес към някои от курсовете.


Компютърни курсове

Защото сме уникални

Предлагаме индивидуално отношение към всеки, уникална учебна програма и гъвкаво обучение за конкретните нужди. Курсовете ни са интензивни-практически, базирани на научна основа. Обучението е процес на взаимодействие между обучаващи и обучаеми с цел обмяна на знания, опит, умения и идеи. За ефективен процес на обучение участниците е добре да се чувстват включени в процеса и да имат възможност на практика да усвоят знанията, поднесени от обучаващите чрез конкретни примери и подходи как биха ги приложили в своята практика. Обученията надграждат знания и умения, затова активно се включва индивидуалния и групов опит на обучаемите в хода на работа. Обучаващият създава подходяща за обучението мотивация у участниците и на база адекватна обратна връзка непрекъснато отчита напредъка им в обучението за постигане на търсения ефект. Всичко това го правим с желание и усмивка, убедете се сами.

В Мицев център преподават практици с дългогодишен опит в индустрията и бизнеса.