Курс Фотография за начинаещи в Пловдив

Безплатен курс по фотография

Този безплатен фото курс в Пловдив е за всеки, който иска да затвърди знанията си по фотография и уменията си да снима. Подходящ е за всеки, който има хубав фотоапарат, но все още има трудности да снима. Подходящ е и за ученици и студенти.


Ще имате възможност безплатно да експериментирате със светкавици и студийно осветление и с портретни обективи. Ще снимаме в различните режими и особено в ръчен режим "M" заедно с различни ефекти със светлина и контраст. Ще разгледаме стандартните настройки на фотоапарата за пейзажи, градска среда или продуктова фотография.


Курсът е безплатен за участници в курсовете по фотография на Мицев център. Всеки завършил курс MC250 по фотография в Мицев център предходни години има право веднъж годишно да участва безплатно в този курс! За останалите участници курсът е платен.


Продължителност: една събота или неделя от 14:30 до 18:00. Записване на телефона по-долу. При събиране на 8-10 души уговаряме удобна на всички дата.

Курсът се провежда в залите на Мицев център Пловдив, ул. Гурко 16.


Цена: безплатно за курсисти на Мицев център (140 лв. за други участници)

Индивидуална консултация/обучение: 80 лв. на всеки започнат астронимически час.

Вижте календар на стартиращите курсове.

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 (9:00 - 20:00 всеки ден!)

Тел. 0888 735252

В Мицев център преподават практици с дългогодишен опит в индустрията и бизнеса.

Демо фотоапарати

Специално за курса по фотография сме осигурили модерни демо фотоапарати:

→ Sony a7C Full Frame с няколко обектива

→ Nikon D7200 съвършен за любители

→ Nikon D5100 с много екстри

→ Nikon D3100 за начинаещи

→ Canon EOS 4000D най-достъпният фотоапарат

→ Canon EOS 400D достъпен за начинаещи

→ Canon EOS 100D малък и бърз

→ Sony NEX-5 първият от серия безогледални

→ Sony RX100 M6 малък звяр с 1" сензор

→ Sony HX350 компектен с 50х zoom

→ Портретни обективи за Sony E/EF, Nikon F и Canon EF байонет.

В студиото може да ползвате стативи, преходници, филтри, няколко светкавици, студийно осветление, софтбокс, дифузери, цветен фон, микрофони, инструменти за почистване, зарядни станции за батерии и още много принадлежности.

По време на курса ще изпробвате какво още Ви е необходимо, за да правите запомнящи се кадри.

Фотоапарат

Купуването на фотоапарат не те прави фотограф. Прави те собственик на фотоапарат. Фотоапаратът не прави снимки, фотографът ги прави (Кен Рокуел). Фотографията е съвременното хоби. Все повече ентусиасти да го практикуват. Едва ли можете да намерите човек, който да не е направил поне една снимка в живота си. А Вие? Всеки ден може да откриете нещо за снимане. Снимайте и обсъждайте, не се страхувайте от критика, често тя ще ви помогне да се развиете и усъвършенствате. Ако снимките Ви не са достатъчно добри, значи не сте били достатъчно близо...

Защо обучения от Мицев център?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

Всички цени са крайни с включен данък върху добавената стойност