Курс Photoshop Пловдив

MC330 Курс Photoshop
Графичен дизайн и обработка на фотографии

Подходящ за всеки, заинтересован от изкуството на цветове и форми. С развитието на дигиталния маркетинг и рекламата във всяка нейна форма търсенето на дизайнери с усет и практически знания нарасна. Ако сте начинаещи или искате да систематизирате знанията си, този курс ще Ви помогне да се развиете професионално в областта на дизайна и рекламата.
Курсът е подходящ и за любители фотографи и ученици.


Превърнете идеите си в реалност

След курсът ще имате систематизирани познания по представянето на графичните изображения в компютрите, дизайна и цветознанието. Ще познавате в детайли най-често ползваната графична програма Adobe Photpshop. Ще можете бързо да създавате и редактирате изображения за реклама, WEB дизайн, дигитален маркетинг, Facebook, и други приложения.
Ще развиете търсени умения в интернет света и лесно ще намерите желаната реализация.


Необходими познания: основни за работа с компютър, търсене на информация и изображения в интернет и стандартна работа с операционната система. Препоръчителни са наличието на голямо желание за развитие и креативност.


Продължителност: 9 непоредни вечери след 18:00.
Общо 30 часа интензивно обучение по официалната учебна програма.


Цена: 248 лв.

Индивидуална консултация или обучение: 48 лв. на учебен час.

За записване: в заявката по-долу. За по-ефективно обучение групите са ограничени до 6-8 души. При събирането им веднага стартира курс.


Бонус: неограничен достъп до тайна Facebook група за безплатни консултации.


Техническа осигуреност: поради спецификата и версиите на продуктите и за максимално удобство в курса се ползва личен лаптоп с необходимия софтуер.


Сертификат: на успешно завършилите курса и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.


Методика на преподаване: интензивно обучение в мултимедийна зала с много практически примери и задачи от реални проекти на рекламни агенции.

В Мицев център преподават практици с дългогодишен опит в индустрията и бизнеса.Заявка за участие

Програма на курса Photoshop

1. Графичен дизайн на съвременните медии. Триадата функция-ергономия-естетика в дизайна. Фотографията в невербалната комуникация. Взаимодействие на цветовете, формите и съдържанието. Креативност и консистентност в дизайна. Представяне на графичните изображения, видове файлове и характеристики. Програми за графична обработка на векторни и растерни изображения. Приложението на растерните изображения в дизайна.

2. Adobe Photoshop, версии, работен екран и настройка. Дефолтни настройки на Photoshop и различни режими на работа. Работа с графични файлове. Отваряне и запис на файлове. Размер и разделителна способност. Основи на слоевете. Подготвяне на файлове за Web или печат. Панел с инструменти.

3. Редактиране н изображения, Crop, Transform, Fill, Scale, Lens corrections и др. Корекции на изображението, канали, хистограма, автоматични настройки, тон, цвят, острота. Инструменти за селектиране и работа със селекции.

4. Работа със слоеве. Добавяне, селектиране и смесване на слоеве. Маски. Създаване на сложни комбинирани изображения. Взаимодействие между слоевете.

5. Въвеждане и манипулиране на текст. Ефекти с текста, сенки, изсветляване и размазване.

6. Работа с маски и канали. Корекционни слоеве. Коригиране и подобряване на цифрови фотографии. Ретуш на цифрови фотографии.

7. Рисуване на векторна графика във Фотошоп. Усъвършенствани методи за работа с Pen Tool. Създаване на рекламни материали (плакати, брошури, флаери, лога).

8. Обработка на фотографии. RAW формат. HDR изображения, теория и реални ползи в реклама и фотография. Заснемане и сглобяване на панорами. Сглобяване и обработка.

9. Практически техники за бързо създаване на ефектни и креативни изображения и видео. Специфика и техники за обработка на изображенията за WEB дизайн, печатна реклама и дигитален маркетинг. Експортиране на готови изображения.

Програмата е одобрена от научния отдел на Мицев център на заседание февруари 2016

Курсистите за нас:

Дълго време опитвах да уча сама програми за обработка на снимки. Гледах филми, четях статии, но все не разбирах всичко. Доволна съм, че се записах на курс. Бавно и внимателно учителя ни показваше тънкостите и трикове, които не намирах. Бързо си намерих работа като младши дизайнер...
Публикувано с любезното съгласие на Светла Иванова

Защо курсове от Мицев център?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

MC330 Курс Photoshop, графичен дизайн и обработка на фотографии