Курс Photoshop Пловдив

Курс Photoshop

Подходящ за всеки, който иска да обработва снимки и да получи максимума от всеки кадър. С развитието на дигиталния маркетинг и рекламата във всяка нейна форма търсенето на дизайнери с усет и практически знания нарасна. Ако сте начинаещи или искате да систематизирате знанията си, този курс ще Ви помогне да се развиете професионално в областта на обработка на фотографии. Курсът е подходящ и за ученици.


Графичен дизайн и обработка на фотографии

След курсът ще имате систематизирани познания по представянето на графичните изображения в компютрите, дизайна и цветознанието. Ще познавате в детайли най-често ползваната графична програма Adobe Photoshop. Ще можете бързо да създавате и редактирате изображения за реклама, WEB дизайн, дигитален маркетинг, Facebook, и други приложения.
Бързо и ефектно ще обработватя всяка фотография, така че да извадите максимума от нея.


Необходими познания: Основни знания за работа с компютър. Препоръчителни са наличието на голямо желание за развитие и креативност или познания по цифрова фотография, след MC250 Курс фотография за начинаещи.


Продължителност: 10 вечерни занятия от 18:30 (вечерна група) или 6 съботно-неделни занятия, общо 30 учебни часа. Конкретни дати се уговарят на първото занятие.

Учебни материали: безплатен учебник от 120 страници.

Техническа осигуреност: поради спецификата и версиите на продуктите и за максимално удобство в курса се ползва личен лаптоп с необходимия софтуер.


Сертификат: на успешно завършилите курса и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.

Методика на преподаване: интензивно обучение в мултимедийна зала с много практически примери и задачи от реални проекти. Обучението е интензивно и групите са малки, за да осигурим лично отношение за всеки. При 5-6 заявки договаряме удобна за всички начална дата. Обадете се сега, много вероятно е останалите желаещи да чакат точно Вас, за да стартираме.

Курсът се провежда в залите на Мицев център Пловдив, ул. Гурко 16.


Цена: 380 лв.

За ученици 25% отстъпка от цената!

Индивидуална консултация/обучение: 96 лв. на всеки започнат астронимически час.

Вижте календар на стартиращите курсове.

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 (9:00 - 20:00 всеки ден!)

Тел. 0888 735252

В Мицев център преподават практици с дългогодишен опит в индустрията и бизнеса.

Програма на курса Photoshop

1. Графичен дизайн на съвременните медии. Триадата функция-ергономия-естетика в дизайна. Фотографията в невербалната комуникация. Взаимодействие на цветовете, формите и съдържанието. Креативност и консистентност в дизайна. Представяне на графичните изображения, видове файлове и характеристики. Видове фотографски файлове - JPG и RAW. Импортиране и организация на файловете. Оценка на фотографско изображение, динамичен обхват, хистограма.

2. Adobe Photoshop, версии, работен екран и настройка. Дефолтни настройки на Photoshop и различни режими на работа. Работа с графични файлове. Отваряне и запис на файлове. Размер и разделителна способност. Основи на слоевете. Подготвяне на файлове за Web или печат. Панел с инструменти. Техники за обработка на фотографии. Глобални корекции за промяна на изображението, инструменти Levels и Curves.

3. Редактиране на изображения, Crop, Transform, Fill, Scale, Lens corrections и др. Корекции на изображението, канали, хистограма, автоматични настройки, тон, цвят, острота. Инструменти за селектиране и работа със селекции. Прекадриране на фотографии. Автоматични режими за обработка на кадър. Обработка на пейзаж.

4. Работа със слоеве. Добавяне, селектиране и смесване на слоеве. Маски. Създаване на сложни комбинирани изображения. Взаимодействие между слоевете. Комбиниране на различни част от изображение.

5. Въвеждане и манипулиране на текст. Ефекти с текста, сенки, изсветляване и размазване.

6. Работа с маски и канали. Корекционни слоеве. Коригиране и подобряване на цифрови фотографии. Ретуш на фотографии. Обработка на портрет.

7. Рисуване на векторна графика. Усъвършенствани методи за работа с Pen Tool. Създаване на рекламни материали (плакати, брошури, флаери, лога) с фонови изображения.

8. Сериозна обработка на фотографии. RAW формат. HDR изображения, теория и реални ползи в реклама и фотография. Заснемане и сглобяване на панорами. Сглобяване и обработка на комбинирани фотографии.

9. Практически техники за бързо създаване на ефектни и креативни изображения. Специфика и техники за обработка на изображенията за WEB дизайн, печатна реклама и дигитален маркетинг. Експортиране на готови изображения. Архивиране на организиране на файлове с изображения.

Програмата е одобрена от научния отдел на Мицев център на заседание март 2022

Курсистите за нас:

Дълго време опитвах да уча сама програми за обработка на снимки. Гледах филми, четях статии, но все не разбирах всичко. Доволна съм, че се записах на курс. Бавно и внимателно учителя ни показваше тънкостите и трикове, които не намирах. Бързо си намерих работа като младши дизайнер...
Публикувано с любезното съгласие на Светла Иванова

Защо курсове от Мицев център?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

Всички цени са крайни с включен данък върху добавената стойност