Курс Office Word Excel PowerPoint Outlook

MC102 Курс Microsoft Office 2016: Word, Excel, PowerPoint и Outlook

Подходящ за всеки, който работи в офис или търси по-добра работа като офис асистент, мениджър, специалист продажби, финансист, счетоводител, касиер, офис организатор и др. Подходящ също за ученици, студенти и научни работници.


Подпомагаме Вашето кариерно развитие!

След курсът ще можете да управлявате цялостната организация на документи в офиса. Да създавате и редактирате сложни документи в Word със стилове, сложни формати и списъци. Ще можете да създавате таблици в Excel за пресмятане или анализ на данни, диаграми и да ги копирате в други продукти. Чрез PowerPoint бързо ще създавате ефектни презентации, а с Outlook ще комуникирате и организирате времето си, както е във всички фирми с чуждо участие. Освен знания ще придобиете и самочувствие за работа с последната версия на Microsoft Office


Необходими познания: минимални в писане и форматиране на текст в Word, както и копиране на файлове и папки. За всеки, които жeлae дa cиcтeмaтизиpa знанията си с последните версии.


Продължителност: 6 непоредни вечери след 18:00 или 3 дни събота/неделя.


Цена: 128 лв.

Индивидуална консултация или обучение: 48 лв. на учебен час.

За записване: в заявката по-долу или на тел. 0888 73 52 52 в работно време.


Бонус: неограничен достъп до тайна Facebook група за безплатни консултации.


Учебни материали: отпечатана книжка от 60 страници с теоретичният материал.


Сертификат: на успешно завършилите курса и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.


Методика на преподаване: интензивно обучение в мултимедийна зала от MCT (сертифициран от Microsoft обучител) с дългогодишен опит, по официалната методика на производителите.

Знаете ли, че според водещи изследователи, ефективността на обучението зависи до 80% от преподавателя?Заявка за участие

Програма на курса

1. Microsoft Word ефективно форматиране със стилове
Microsoft Office, версии, работа с облак. Microsoft Word. Създаване и редактиране на документи. Шаблони. Форматиране на символи и параграф. Настройка на лист. Работа със стилове, създаване и редактиране на стил. Прилагане на готови стилове. Отпечатване. Създаване на съдържание на документ. Визуализиране на стиловете и макет на документа.

2. Microsoft Word специфични обекти и инструменти
Създаване на списък, сложни списъци с поднива. Редактиране на списък. Графични списъци. Форматиране на таблици и рамки. Редактиране на таблица, сложни таблици. Графични обекти и изображения. Циркулярни писма и етикети за автоматизирано създаване на документи. Оформяне на лист, горен и долен колонтитул, номерация на страниците.

3. Microsoft PowerPoint перфектни презентации
Създаване на презентация, етапи, цели. Избор на дизайн и разположение на обектите. Вмъкване и редактиране на текст и заглавия. Вмъкване на сложни графични обекти, снимки, картини, видео и звук. Намиране на графични изображения в Google и обработка с PowerPoint. Повтарящи се елементи, Master Slide. Специфични техники за презентиране в PowerPoint. Анимация и създаване на автоматична презентация. Процес на презентиране.

4. Microsoft Excel въвеждане на данни
Интерфейс. Работна книга и работни листове. Въвеждане и редактиране на различни видове данни в клетките. Вмъкване и изтриване на клетки, колони и редове. Запис и отваряне на файл. Форматиране на клетки. Създаване на таблица. Създаване на елементарни формули. Пресмятане и анализ с Excel. Сложни формули и функции. Редактиране на формули. Копиране на формули в работен лист. Видове адресация на клетките, клетка константа. Изчисления с проценти, съотношения и търговска отстъпка. Методи на пресмятане на ДДС чрез Excel. Създаване на сложна таблица със сложни формули и функции.

5. Microsoft Excel обработка на данни
Използване на повече работни листове. Прехвърляне на данни между работни листове и отделни работни книги. Преместване и копиране на лист. Работа с по-големи обеми данни и таблици. Замразяване на редове и колони в таблицата. Форматиране на клетка и работни листове. Форматиране на таблицата. Създаване и редактиране на диаграми. Сложни видове диаграми. Отпечатване на работен лист и диаграма. Задаване на печатаема област. Добавяне на горен и долен колонтитул. Повтаряне заглавията при печат. Алгоритми за бързо отпечатване на големи таблици в един лист. Следене на информация, какво може Excel да прави сам.

6. Microsoft Outlook, съвместна работа с Office програмите
Организиране дейността в офиса. Изисквания и настройка на Outlook. Електронна поща, настройка, отделни папки и филтриране на поща. Организиране на календар, събития и съвещания, съвместни срещи. Работа с контакти, Адресна книга. Автоматизация с Outlook. Съвместна работа с Office програмите. Копиране между отделните програми, съвместно редактиране на документи, права за достъп. Компютърна сигурност, загуба на информация и вируси. Архивиране на информация. Работа в облак Microsoft OneDrive.

Програмата е актуализирана и одобрена от научния отдел на Мицев център на заседание март 2017

Курсистите за нас:

Искам да изкажа своите благодарности. Изкарах курса при вас и започнах работата, която исках сега съм много щастлива работя с Word, но опън офис ми беше малко трудно в началото но сега свикнах. Много ви благодаря за всичко!
Публикувано с любезното съгласие на Людмила Гечева

Защо да изберете нас?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

MC102 Курс Office - Word, Excel, PowerPoint и Outlook