Курс Office Word Excel PowerPoint Outlook

MC102 Курс Microsoft Office 2016: Word, Excel, PowerPoint и Outlook

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 всеки ден от 9:00 до 20:00.


Подходящ за всеки, който работи в офис или търси по-добра работа като офис асистент, мениджър, специалист продажби, финансист, счетоводител, касиер, офис организатор и др. Подходящ също за ученици, студенти и научни работници.


Курсът дава квалификационни кредити за учители и педагогически специалисти

Mицeв цeнтъp е вĸлючeн в cпиcъĸa нa MOH c oдoбpeни пpoгpaми зa пoвишaвaнe ĸвaлифиĸaциятa нa yчитeли. Вземете два* кредита с този курс! Вижте одобрените програми.


След курсът ще можете да управлявате цялостната организация на документи в офиса. Да създавате и редактирате сложни документи в Word със стилове, сложни формати и списъци. Ще можете да създавате таблици в Excel за пресмятане или анализ на данни, диаграми и да ги копирате в други продукти. Чрез PowerPoint бързо ще създавате ефектни презентации, а с Outlook ще комуникирате и организирате времето си, както е във всички фирми с чуждо участие. Освен знания ще придобиете и самочувствие за работа с последната версия на Microsoft Office


Необходими познания: минимални в писане и форматиране на текст в Word, както и копиране на файлове и папки. За всеки, които жeлae дa cиcтeмaтизиpa знанията си с последните версии.


Продължителност: 6 непоредни вечери от 18:30 или 3 дни събота/неделя.


Цена: 159 лв.

Индивидуална консултация или обучение: 48 лв. на учебен час.

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 всеки ден от 9:00 до 20:00.


Бонус: неограничен достъп до тайна Facebook група за безплатни консултации.


Учебни материали: безплатен учебник от 72 страници.


Сертификат: на успешно завършилите курса и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.


Методика на преподаване: интензивно обучение в мултимедийна зала от MCT (сертифициран от Microsoft обучител) с дългогодишен опит, по официалната методика на производителите.

Знаете ли, че според водещи изследователи, ефективността на обучението зависи до 80% от преподавателя?



Програма на курса

1. Microsoft Word ефективно форматиране със стилове
Microsoft Office, версии, работа с облак. Microsoft Word. Създаване и редактиране на документи. Шаблони. Форматиране на символи и параграф. Настройка на лист. Работа със стилове, създаване и редактиране на стил. Прилагане на готови стилове. Отпечатване. Създаване на съдържание на документ. Визуализиране на стиловете и макет на документа.

2. Microsoft Word специфични обекти и инструменти
Създаване на списък. Редактиране на списък. Графични списъци. Форматиране на таблици и рамки. Редактиране на таблица. Графични обекти и изображения. Оформяне на лист, горен и долен колонтитул, номерация на страниците.

3. Microsoft PowerPoint перфектни презентации
Създаване на презентация, етапи, цели. Избор на дизайн и разположение на обектите. Вмъкване и редактиране на текст и заглавия. Вмъкване на сложни графични обекти, снимки, картини, видео и звук. Намиране на графични изображения в Google и обработка с PowerPoint. Повтарящи се елементи, Master Slide. Анимация и създаване на автоматична презентация. Презентиране.

4. Microsoft Outlook, съвместна работа с Office програмите
Организиране дейността в офиса. Електронна поща. Организиране на календар, събития и съвещания. Работа с контакти, Адресна книга. Автоматизация с Outlook. Съвместна работа с Office програмите. Копиране между отделните програми, съвместно редактиране на документи, права за достъп. Компютърна сигурност, загуба на информация и вируси. Архивиране на информация.

5. Microsoft Excel въвеждане на данни
Интерфейс. Работна книга и работни листове. Въвеждане и редактиране на различни видове данни в клетките. Вмъкване и изтриване на клетки, колони и редове. Запис и отваряне на файл. Форматиране на клетки, видове данни. Създаване на таблица. Създаване на елементарни формули. Пресмятане и анализ с Excel. Формули и функции. Редактиране на формули. Копиране на формули в работен лист. Видове адресация на клетките, клетка константа. Изчисления с проценти, съотношения и търговска отстъпка. Методи на пресмятане на ДДС чрез Excel. Създаване на сложна таблица със сложни формули и функции.

6. Microsoft Excel обработка на данни
Използване на повече работни листове. Прехвърляне на данни между работни листове и отделни работни книги. Преместване и копиране на лист. Работа с по-големи обеми данни и таблици. Замразяване на редове и колони в таблицата. Форматиране на таблицата. Създаване и редактиране на диаграми. Отпечатване на работен лист и диаграма. Задаване на печатаема област. Добавяне на горен и долен колонтитул. Повтаряне заглавията при печат. Алгоритми за бързо отпечатване на големи таблици в един лист. Следене на информация, какво може Excel да прави сам.

Програмата е актуализирана и одобрена от научния отдел на Мицев център на заседание март 2017

Курсистите за нас:

Чудесно е отново да учиш с прекрасни хора и невероятен преподавател. Курсът беше много ползотворен. Специални благодарности към нашия преподавател г-н Мицев за толерантността, знанията и хубавата атмосфера.
Публикувано с любезното съгласие на Тодорка Стойчева

Microsoft Office

За изпълнение на основните офис задачи е целесъобразно да се използва пакет от интегрирани програми, вместо отделни такива. Освен еднакъв потребителки интерфейс и команди, тези интегрирани продукти ползват единна платформа за съвместна работа и адекватно прехвърляне информация между тях. Тази интеграция дава възможност за по-добра продуктивност и удобна съвместна работа с колегите. Включително разглеждане или редактиране защитено файловете си от всяко място благодарение на интеграцията с услуги в облака. Microsoft Office е един от най-разпространените продукти във всяка една фирма. Познаването му гарантира успешна и ефективна работа и добра кариерна реализация.

Защо да изберете нас?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

MC102 Курс Office - Word, Excel, PowerPoint и Outlook