Учебни зали под наем в Пловдив

Търсите зала под наем в Пловдив за обучение, семинар, представяне или фирмено събитие. Необходими са компютри за всеки участник за демонстрация или обучение. Заповядайте в залите на Мицев център. С много уют и премислени детайли, нашите зали вдъхновяват за творчество и креативност. Разположени в супер центъра, на метри от централна поща, тунела и повечето линии на градски транспорт, локацията е лесна за намиране. Атмосферата се допълва от гледка към Античният одеон на Филипопол, изпълнявал функцията на седалище на градския съвет на античния град или сцена за обществени събития още от II век.
Залите често са заети с курсовете на Мицев център. Заявете дата по-рано, за да гарантираме, че ще бъде свободна за вашето мероприятие.
Възможно е да уговорим и дългосрочни ангажименти, потърсете ни за конкретни условия и цени.

Включени услуги

Мултимедиен проектор

Лаптоп за презентиране

Видеоконферентна система

Високоскоростен интернет

Компетентна техническа помощ

Бяла дъска с цветни маркери

Флипчарт с маркери и магнити

Климатик и регулируемо осветление

Закрита зона и тераса за почивки с прекрасен изглед

Кафе паузи с включено кафе/чай за всички участници

Зала под наем

Учебна зала 32 кв.м.

14 седящи места с възможност за лаптоп за всеки участник

24 седящи места без работна маса

Цена за един ден от 9:00 до 17:00 - 260 лв.

Цена за една вечер от 18:00 до 21:00 - 160 лв.

За други варианти - цена по договаряне

Заплащането е след провеждане на събитието с фактура по банков път. За партньори и дългосрочни ангажименти предлагаме отстъпки.

Зала под наем в Пловдив

Допълнителни услуги

Срещу допълнително заплащане може да осигурим:

Лаптоп за всеки участник

Разпространение на събитието

Отпечатване на материали или учебни помагала

Техническа помощ при подготовка на презентации

Професионални снимки или видеозапис на събитие

Фасилитиране на събитие

Осигуряване на Ко-водещ


Информация на тел. 0888 73 52 52 в работно време

Тел. 0888 735252

Защото сме уникални

Предлагаме индивидуално отношение към всеки и перфектност до най-малкият детайл. Разполагаме с уютна и слънчева учебна база в супер центъра на Пловдив и с радост ще отговорим на вашите изисквания. Всичко това го правим с желание и усмивка, убедете се сами.

Пиано

Нашето пиано

Разполагаме с класическо немско пиано, което ще внесе артистична нотка и аристократизъм във вашето събитие. То ще донесе волност на въображението и интерпретация на събитието. Богатият и експресивен звук и мелодика ще подсилят както арт събития, така и фирмени представяния.

Тераса

Слънчева тераса

Гордеем се с уникалното място за почивка и нетуъркинг - нашата слънчева тераса. С директен изглед към главната на Пловдив, Альоша и Античният одеон на Филипопол, терасата предразполага за активна почивка и приятни разговори. Непосредствено пред нас се открива Античен одеон и Античен форум. Форумът е най-големият форумен комплекс на територията на България. На него е бил съсредоточен административният, икономическият, културният и религиозният живот на античния град. Одеонът на Филипопол е открит през 1988 г. от група археолози, а от 1995 г. е културна ценност от национално значение.

Учебни зали под наем в Пловдив