Курс PowerPoint напреднали

Курс PowerPoint Advanced
Презентиране с PowerPoint

Microsoft PowerPoint е безспорно най-разпространената програма за презентации. Познавайки богатите и възможности в курса по PowerPoint, бързо и лесно ще правите перфектни презентации.


Курсът е подходящ за търговци, мениджъри по продажбите, технически секретари и офис администратори, специалисти по рекламата, преподаватели, студенти, ученици. И за всички, които използват презентации в професионалната си дейност и искат нагледно да представят своите идеи, проекти, услуги и продукти.


След курсът ще можете бързо и ефективно да създавате ефектни и въздействащи презентации. Ще познавате богатите възможности за форматиране и настройка на текст, изображения и мултимедийни обекти в PowerPoint. Ще можете да управлявате анимациите в презентация и да правите автоматични презентации с ефект на изкуствен интелект.


При повече хора предлагаме корпоративни обучения на място при Вас.


Необходими познания: минимални познания в организиране на файлове и папки, познания в търсене на информация и изображения с Google и работа с периферни устройства.


Продължителност: 6 непоредни вечери от 18:30 или 4 дни събота/неделя от 9:30 или 14:00.

Учебни материали: отпечатана книжка от 60 страници с теоретичният материал.

Сертификат: на успешно завършилите курса и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.

Методика на преподаване: интензивно обучение в мултимедийна зала от MCT (сертифициран от Microsoft обучител) с дългогодишен опит, по официалната методика на производителите.


Цена: 380 лв.

Индивидуална консултация/обучение: 96 лв. на всеки започнат астронимически час.

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 (9:00 - 20:00)

Тел. 0888 735252

Знаете ли, че според водещи изследователи, ефективността на обучението зависи до 80% от преподавателя?

Програма на курса

1. Етапи за подготовка на презентация. Цели, аудитория. Цвят и изображения в компютрите. Психология на цветовете. Основни понятия и елементи на потребителския интерфейс. Създаване на презентация. Вмъкване на слайд. Преглеждане и сортиране на слайдове. Работа със секции в презентацията. Организация на слайдовете в презентация. Добавяне на слайд от друга презентация. Скриване на слайд.

2. Намиране на изображения в интернет. Инструменти за обработка на изображения. Изрязване, оцветяване, разширени ефекти и редактиране. Рисуване на фигура. Форматиране, копиране и преместване на фигури. Подравняване, групиране и завъртане на фигури. Припокриване и скриване на елементи. Промяна на графичните обекти в презентацията – форматиране, групиране, подреждане.

3. Настройка на слайдовете. Смяна на структурата. Избор на дизайн. Смяна на цветовете в темата за дизайн. Вмъкване на текстови и графични обекти. Редактиране и проверка на текстове. Инструменти за съвместна работа и редакция. Сравнение на различни версии на презентации. Настройка на всички обекти. Slide Master режим за настройка на структурата. Създаване и редактиране на тема. Корекция на Layout елементи. Обработка и модифициране на обектите.

4. Вмъкване и модифициране на текст спрямо основния дизайн или извън него. Редактиране на текстовото съдържание. Специални обекти, таблици, SmartArt, диаграми. Свързване на данните с Excel и Word. Редактиране и форматиране на свързани данни. Отпечатване на презентация. Видове печат, настройка. Подготовка на печатни материали за презентация. Подходящи режими на отпечатване за участниците и за презентатора.

5. Повишаване въздействието на презентация. Използване на големи изображения и снимки. Избор на подходящ дизайн. Анимиране на презентация. Преход между слайдове. Създаване на автоматична презентация. Защита на презентацията с парола; Запис на презентацията като PDF или слайдшоу. Превръщане на презентация във видео. Настройка на времената за преход между слайдове. Въздействие.

6. Презентиране. Свързване на проектор с компютър. Работа в изглед Slide Show. Анотиране на презентация. Създаване на Custom Slideshow. Рисуване върху слайдовете при презентиране. Превръщане на мишката в лазерна показалка. Скриване на слайдове. Анимирайте на отделни обекти. Настройка на анимацията. Видео и анимирани изображения. Постигане на максимално въздействие и постигане целите на презентацията.

Програмата е одобрена от научния отдел на Мицев център на заседание март 2020

Курсистите за нас:

Във фирмата започнахме да правим презентации пред потенциални клиенти. Доволен съм от курса при Мицев. Вече правя презентации бързо и точно, шефа ги харесва и имам успех с клиентите. Препоръчвам!
Публикувано с любезното съгласие на Иван Василев

PowerPoint

Microsoft PowerPoint е впечатляващ продукт. Достатъчно лесен за използване от всички, но с разширените функции, необходими за създаване на наистина професионални презентации. PowerPoint предлага всички инструменти за редактиране, които бихте очаквали. Поддържа опцията плъзгане и пускане, което прави добавянето на информация и интересни елементи към вашата презентация особено лесно. С помощта на авторазширяването, когато прожектирате презентацията си на втори екран, слайдовете автоматично се показват на правилните екрани. Без да се борите с настройките или оборудването. Така лесно ще подготвите презентацията си.

Защо да изберете нас?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

Всички цени са крайни с включен данък върху добавената стойност