Курс WEB дизайн и SEO оптимизация

MC300 Дигитален маркетинг
Курс Интернет маркетинг, WEB дизайн и SEO

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 всеки ден от 9:00 до 20:00.


Подходящ за начинаещи, които искат бързо да направят WEB сайт без много познания в интернет технологиите. Предназначен е както за частни лица, така и за собственици на малък и среден бизнес, специалисти отдел маркетинг и продажби. За тези, които мечтаят за своя дизайн агенция или работа в бързо развиващият се интернет бизнес. Курсът е много подходящ и за ученици, у които ще създаде предпоставка за професионално развитие в бъдеще.


След курсът ще можете изцяло да изградите, поддържате и ефективно SEO да оптимизирате собствен WEB сайт. Овладяват се понятия в интернет, основите на интернет маркетинга, регистрация на домейн, организиране на хостинг и всички съпътстващи услуги. Разглежда се технологията за създаване на статични и динамични WEB сайтове. Задълбочено се разглеждат прийомите на дигиталния маркетинг и успешно интернет присъствие.


Необходими познания: минимални за работа с компютър, търсене на информация и изображения в интернет и стандартна работа с операционната система. Полезни са познанията по графичен дизайн, може да се комбинира с курсът ни Графичен дизайн с Photoshop. А за анализ на резултатите ще Ви бъде полезен курсът ни по Excel Advanced.


Продължителност: 9 непоредни вечери след 18:00 или 4 дневни занятия събота/неделя (30 учебни часа). Моля, укажете предпочитано време при връзка с нас.


Цена: 248 лв.

Индивидуална консултация или обучение: 48 лв. на учебен час.

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 всеки ден от 9:00 до 20:00.


Бонус: неограничен достъп до тайна Facebook група за безплатни консултации.


Сертификат: на успешно завършилите курса и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.


Методика на преподаване: интензивно обучение в мултимедийна зала с много практически примери и задачи от реални проекти. Благодарение на нашите спонсори, веднага може да стартирате Ваш истински проект и до края на курса да имате собствен интернет сайт!

В Мицев център преподават практици с дългогодишен опит в индустрията и бизнеса.Програма на курса WEB дизайн и SEO

1. Дигитален маркетинг и реклама в интернет. Основни понятия, интернет сайт, блог, електронен магазин. Защо е важна SEO оптимизацията? Важните за нас ключови думи. Какво е необходимо за да имаме успешно интернет присъствие? Фирмен сайт. Избор на домейн и предпазване от съдебен спор. Поддръжка и опазване на домейните. Хостинг услуги, Cpanel, организиране на хостинга. Защо не ползваме безплатен хостинг?

2. Въведение в SEO - процесът на подобряване видимостта на уеб сайт в търсачките чрез набор от дейности в сайта и извън него. Етапи и диаграма на SEO, вътрешна и външна оптимизация. Критерии за оптимизиране и инструменти за следене. Постоянни дейности и критерии за поддръжка ефекта от SEO оптимизацията. Платени SEO услуги и защо да ги ползваме.

3. Изграждане на WEB сайт, основни понятия и етапи. Статични и динамични интернет сайтове. WEB програмиране, Семантичен HTML, CSS3, JavaScript, Flash. Графични елементи от дизайна на сайтовете, графична обработка и слайсване. Организиране навигацията в сайта, хиперлинк.

4. Използване на готови шаблони за статичен сайт. Цялостна концепция на разполагане на обектите със CSS. CSS стилове и език. CSS технология за разполагане на елементи на екрана. Разполагане на графични и видео обекти. CSS изглед и позициониране.

5. Динамични сайтове, особености и инсталиране, PHP скриптов език. Приложение на динамичните сайтове. Инсталиране на динамичен сайт с помощта на готови инструменти. Ръчно инсталиране на динамичен сайт. Примери за динамични PHP сайтове.

6. Wordpress – практически най-разпространената система за изграждане на Web сайтове. Основни елементи на Wordpress – страници, публикации и категории. Работите с администраторския панел на WordPress. Промяна дизайна с теми. Добавяне функционалност с плъгини. Електронен магазин.

7. Wordpress. Плъгини за автоматизация. Връзка със социалните мрежи и автоматично публикуване на линкове към новите публикации. Добавяне на социални бутони и добавки. Получавате подробна статистика на посещенията чрез Google Analytics. SEO Оптимизация за WordPress.

8. Дигитален маркетинг чрез социални мрежи, форуми и места за споделяне на съдържание. Изграждане на фирмена страница или група. Създаване и развиване на клиентска аудитория. Комбиниране на всички рекламни канали. Маркетингът чрез e-mail послания е полезен, но опасен. SPAM и възможни действия срещу нас. Концепция за успешен e-mail маркетинг.

9. Платена реклама. Разлики и предимства между SEO оптимизацията и платената реклама. Принципи на търсене на информация. Платени канали за реклама в търсещи машини и социални мрежи. Маркетинг процес – рекламно послание, избор на аудитория, методи на достигане до аудиторията, отчитане и анализ на резултата. Принципи за постигане на ефективна реклама и цялостно интернет присъствие на бизнесът ни.

Програмата е одобрена от научния отдел на Мицев център на заседание март 2017

Курсистите за нас:

Имам малък бизнес в Пловдив. Обучих се по WEB дизайн в Мицев център и знам какво да искам за сайта си. Създадохме електронен магазин и сега работим по фейсбук страницата. Препоръчвам на всеки, който има малък бизнес като мен.
Публикувано с любезното съгласие на г-жа Георгиева

Бъдещето е в Интернет

Отдавна Интернет стана неизменна част от живота ни. Огледайте се, няма уважаваща се фирма или държавна институция без собствен сайт в Интернет. Технологиите се развиват. Социалните мрежи ни заливат с реклама и промоции. Клиентите стават все по-взискателни. В този свят на съревнование и Вашата фирма трябва да има модерен сайт. Или ако работите в сферата на услугите, Вие трябва да имате собствен сайт. Достигане до потребителите и създаване на разпознаваема марка е важно за бизнеса. Това е Интернет маркетинга, който включва всички инструменти, стратегии или методи, които помагат на марката да стане по-популярна и в следствие на това да увеличи продажбите. Това всъщност е настоящето и ще Ви го покажем!

Нова IT кариера

Приказките за заплатите на дизайнери, WEB разработчици, SEO оптимизатори и IT специалисти са истина. Не са малко обявите за работа със стартова заплата над 1000 или 2000 лева. Разпитайте познати или поровете в сайтовете за обяви. Ако сте на кръстопът или търсите нова кариера, този курс е за Вас. Дизайнерите са хора с креативни идеи и технически умения. Те създават нови или подобряват интернет страници и сайтове. Задачата на WEB дизайнера е не само да направи един сайт естетически красив и функционален, но и да го подготви за SEO оптимизация. Още преди създаването на сайта се подготвя съдържанието му да отговаря на принципите на SEO оптимизацията и ефективната ползваемост на сайта.

Защо курсове от Мицев център?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

Курс Интернет маркетинг, WEB дизайн и SEO