Курс LibreOffice напреднали

Курс LibreOffice напреднали с Writer, Calc, Impress и Thunderbird

Подходящ за всеки, който работи в офис или търси по-добра работа като офис асистент, мениджър, специалист продажби, финансист, счетоводител, касиер, офис организатор и др. Подходящ също за ученици, студенти и научни работници. За всички, които искат да работят в чуждестранна фирма с голям обем документи и сериозни изисквания!


След курсът ще можете да управлявате цялостната организация на документи в офиса. Да създавате и редактирате сложни документи в Word със стилове, сложни формати и списъци. Ще можете да създавате таблици в Excel за пресмятане или анализ на данни, диаграми и да ги копирате в други продукти. Чрез PowerPoint бързо ще създавате ефектни презентации, а с Outlook ще комуникирате и организирате времето си, както е във всички фирми с чуждо участие. Освен знания ще придобиете и самочувствие за работа с последната версия на LibreOffice


Необходими познания: минимални в писане и форматиране на текст и копиране на файлове и папки.


Продължителност: 7 непоредни вечери от 18:30 или 5 дни събота/неделя от 9:30 или 14:30.

Хорариум: 50 учебни часа = 25 часа присъствено обучение + 25 часа самостоятелна практика.

Учебни материали: безплатен учебник от 60 страници.

Сертификат: на успешно завършилите курса и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.

Методика на преподаване: интензивно обучение в мултимедийна зала от обучител с дългогодишен опит, по официалната методика на производителите.


Цена: 380 лв.

Индивидуална консултация/обучение: 96 лв. на всеки започнат астронимически час.

Записването е на тел. 0888 735252 (9:00-20:00) без предплащане! При 5-6 заявки обявяваме дата и стартира курс. На първото занятие уговаряме останалите дати. Обадете се сега:

Тел. 0888 735252

Знаете ли, че според водещи изследователи, ефективността на обучението зависи до 80% от преподавателя?


LibreOffice

Първият LibreOffice излезе през 2001 година. По това време пакетът се разработваше и развиваше от компанията Sun Microsystems, и носеше името OpenOffice. Още от самото начало програмата се разпространяваше с отворения лиценз GPL и бе изцяло свободна. Сорс кодът се базираше на StarOffice. След това Sun бе закупена от Oracle, а голяма част от програмистите на този проект създадоха некомерсиалната организация The Document Foundation, която се зае с разработването на своя версия на OpenOffice – LibreOffice.

LibreOffice е безплатен и може да го свалите от официалния български сайт LibreOffice.


Writer

Writer е редактора на документи в LibreOffice. Може да го ползвате за всичко, да драснете набързо писмо или да напишете цяла книга, съдържаща таблици, вмъкнати илюстрации, библиографии и диаграми. Автоматичното дописване, форматиране и коригиране на грешки докато пишете, правят лесни многобройните и трудни задачи (но може и лесно да ги изключите, ако желаете). Writer е достатъчно мощен за да се справи с издателски задачи като създаване на вестници и брошури с много колони. Единствено ограничение е Вашето въображение.


Impress

Impress предоставя бърз и лесен начин за създаване на ефектни мултимедийни презентации. Смайващи анимации и сензационни специални ефекти ще Ви помогнат да впечатлите аудиторията. Създавайте презентации, изглеждащи още по-професионално от тези, които сте гледали досига. Грабнете вниманието на колеги и шефове като създадете нещо по-различно.


LibreOffice Calc

Calc опитомява Вашите числа и помага за трудни решения при сравняването на алтернативите. Анализирайте данните с Calc и го използвайте, за да представите крайните резултати. Графиките и инструментите за анализ помагат в постигането на яснота на Вашите заключения. Напълно интегрираната система за помощ улеснява въвеждането на сложни формули.


Можете да добавяте данни от външни източници като SQL или Oracle, след което да ги сортирате и филтрирате, за да създадете статистически анализи. Усъвършенстваната DataPilot технология лесно измъква сурови данни от корпоративна база данни, след което данните могат да бъдат свързвани, сумирани и конвертирани в лесно разбираема информация.


Функционалността за създаване на графики може да изобразява многобройни 2D и 3D варианти от 13 категории, включително линии, площи, стълбове, питки, X-Y и мрежи – с дузини налични варианти, може да сте сигурни, че ще намерите подходящото за Вашия проект.


Инструментът Solver в Calc Ви позволява да оптимизирате проблеми, в които оптималната стойност в отделна клетка от електронна таблица трябва да бъде изчислена на базата на ограничения, зададени в други клетки.


Можете да съхраните Вашата електронна таблица в OpenDocument формат, новият международен стандарт за документи. Този XML-базиран формат е предназначен да осигури възможност, Вашите файлове да могат да бъдат отваряни от хора, които не ползват Calc. Вашите електронни таблици ще са достъпни за който и да е OpenDocument-съвместим софтуер.


Тhundеrbіrd

Моzіllа Тhundеrbіrd e пoщeнcĸи ĸлиeнт, paзpaбoтвaн oт Моzіllа Fоundаtіоn пapaлeлнo c пoпyляpния бpayзъp Моzіllа Fіrеfох. Toй e cигypeн, бъpз и пpитeжaвa филтъp зa cпaм. Пoддъpжa ĸoдиpaнe и пoдпиcвaнe нa пиcмaтa. Често се ползва заедно с LibreOffice продуктите. Thunderbird е свободна пощенска програма, която може да свалите от официалния сайт.


Защо да изберете нас?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

Всички цени са крайни с включен данък върху добавената стойност