семинар Как да убеждаваме за 90 секунди

MC601 Как да убеждаваме за 90 секунди

В тълковния речник думата убеждавам е описана, като „карам да повярва в нещо, да се съгласи с мене; увещавам, скланям“. Убеждаването е наука. Едно от най-важните умения, които всеки може и трябва да научи. Дори и хора, които се мислят за съвсем неспособни в тази област, могат да се научат да бъдат силно убедителни посредством разбиране на психологията на убеждаването и използването на стратегии, чиято ефективност е научно доказана. Това умение ни помага да управляваме хората, да постигнем това, което искаме и да продаваме стоки и идеи. Някои хора приемат убеждаването, като манипулация, но когато се ползва коректно не може да се каже така. Всички ние познаваме изключително убедителни хора. Те успяват винаги с лекота да спечелят доверието ни, интереса ни, подкрепата ни. Каква е тяхната тайна? Ние всички искаме да се предпазваме от външно влияние, както и да можем да убеждаваме другите.

Убеждаването е сложен научно доказан процес с няколко ясно изразени етапа. В литературата има много препоръки и техники за убеждаване. Много автори пишат статии или цели книги за убеждаването. В това обучение разказваме за техники на убеждаване, базирани на научна основа. Тези техники се базират на процеса на убеждаване и механизма на постигане на целите. Ще разкрием формулата, позволяваща на всеки да придобие и да усъвършенства изкуството да убеждава. Увлекателно и с практически примери ще усвоите техники за убеждаване. Веднага ще изпробвате наученото в тренинг лаборатория. Заедно ще постигнем ефективна комуникация и убеждаване за 90 секунди. Отделете само една вечер.


Продължителност: една вечер от 18:30 до 21:00 с една кафе пауза

Разгледайте тук всички курсове, които предлагаме.

Цена: 140 лв.

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 (9:00 - 20:00)

Тел. 0888 735252

Методика на преподаване: семинар, дискусия, тренинг лаборатория.

В Мицев център обученията се водят от доказали се практици в областта си

Защо да изберете нас?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

Всички цени са крайни с включен данък върху добавената стойност