Семинар Език на тялото

MC602 Език на тялото или как да виждаме през думите

Отдавна психолози са доказали, че езикът на тялото играе важна част при общуването. От личните до професионалните взаимоотношения езикът на тялото и невербалната комуникация вървят ръка за ръка. Дали хората осъзнават, че още от интервюто за работа тяхното поведение, излъчване и невербални сигнали са критерии за подбор.

Тялото ни издава и открито разказва за емоциите и мислите ни. Но дали всеки може да чете тези явни и неявни сигнали. Отделете една вечер за този практически семинар по езика на тялото. Ще се научите да разбирате хората около Вас. Ще познавате трикове, чрез които ще разпознавате чуждите емоции и състояния. Ще откривате лъжата, притеснение или презрение.

Преди да дойдете на семинара за езика на тялото, помислете дали наистина искате лесно да разпознавате какво мислят хората около Вас? Дали искате и Вие да контролирате своето тяло, така че да не сте прочетена книга от пръв поглед. Това е един от семинарите, който ще промени виждането Ви за живота и хората около нас. Отделете само една вечер, за да откриете разликата.


Продължителност: една вечер от 18:30 до 21:00 с една кафе пауза

Разгледайте тук всички курсове, които предлагаме.

Цена: 140 лв.

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 (9:00 - 20:00)

Тел. 0888 735252

Методика на преподаване: семинар, дискусия, тренинг лаборатория.

В Мицев център обученията се водят от доказали се практици в областта си

Защо да изберете нас?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

Всички цени са крайни с включен данък върху добавената стойност