Презентиране с харизма

MC612 Презентиране с харизма или как да грабнем публиката

Думата харизма е гръцка и означава „дар на благоволението и благоразположението”. Отнесено към човек, това означава силен чар, магнетизъм или привлекателност. Познавате ли хора, които ви очароват само с присъствието си? Със своята харизма те могат да влияят върху другите, без каквито и да е усилия. Харизмата като дар за влияние върху хората, обхваща личностното развитие, авторитета на говорещия, автентичния му статус, способността да убеждава. Тази способност не е само вродена. Тя се учи и развива. Харизмата е умение, което може да бъде придобито в живота.

Харизмата е резултат от сложни взаимодействия. По мнението на експерти по комуникация, харизматичната комуникация изисква усилия (нещо да бъде направено), за да се получи желания ефект на повлияването. Това е цялостен магнетичен спектър от умения, стратегии и модели, познат като харизматична комуникация или харизматично поведение. Харизматичните хора са брилянтни и ефективни комуникатори, които предават положителните си емоции на другите.

Отделете една вечер, за да се запознаете с техниката на харизматичния презентатор. Ще определите степента на своята харизма и ще набележим начина за да я развиете. Ще се запознаете с техники за харизматично грабване на публиката по време на презентация или убеждаване. Благодарение на техниката на харизматичния презентатор, всяка следваща презентация ще е по-успешна, завладяваща и вдъхновяваща.


Продължителност: една вечер от 18:30 до 21:00 с една кафе пауза

Разгледайте тук всички курсове, които предлагаме.

Цена: 140 лв.

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 (9:00 - 20:00)

Тел. 0888 735252

Методика на преподаване: семинар, дискусия, тренинг лаборатория.

В Мицев център обученията се водят от доказали се практици в областта си

Защо да изберете нас?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

Всички цени са крайни с включен данък върху добавената стойност