Курс Умения за общуване

MC211 Умения за общуване
Разговори между двама или в малка група

Подходящо за всеки, който ежедневно работи с хора и желае да се разбира добре с тях – работещи в сферата на услугите, ръководители, специалисти продажби или работа с клиенти.


След края на обучението ще можете да се разбирате по-добре с партньорите и по-лесно да стигате до решения. Ще подобрите уменията си да задавате въпроси, да слушате активно, да давате обратна връзка и да извличате ползи от различията в мненията на хората. След обучението ще намалеят неразбирателствата в общуването и конфликтите с другите. Ще придобиете умения за блокиране на манипулациите и справяне с енергийни вампири!


Необходими познания: не е нужна предварителна подготовка.


Продължителност: един или два дни (събота/неделя), в зависимост от вашата заетост.


Цена: 159 лв.

За записване: в заявката по-долу. За по-голяма ефективност и лично внимание към всеки участник, обучението се провежда в малки групи от 8 до 12 човека.


Бонус: неограничен достъп до тайна Facebook група за безплатни консултации.


Сертификат: на успешно завършилите обучението и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.


Методика на преподаване: практически занятия и реални преживявания. Ще намерите приятели!


Водещ: Никола Йорданов специалист оперативно управление.
Никола Йорданов е работил е с ръководители на големи предприятия, държавни институции и международни донорски програми в България и в чужбина. Завършил е сертифициран курс за треньори на социални умяния през 1991. През последните 25 години успешно е провел над 800 обучения в България, Румъния, Италия, Унгария, Албания, Хърватия, Сърбия, Черна гора, Македония и Украйна. Между 2000 и 2007 е работил за мисията на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа в Босна и Херцеговина, включително като заместник-директор на отдел. Провежда обучения на английски, руски и сърбо-хърватски.

В Мицев център преподават практици с дългогодишен опит в индустрията и бизнеса.Заявка за участие

Основни теми в обучението Умения за общуване

1. Модел за общуване – създаване и поддържане на хармонични отношения

2. Определяне частичните цели по време на разговор

3. Споделяне на мнения и преживявания

4. Даване на обратна връзка

5. Делегиране

6. Модел на Шулц фон Тун

Програмата е одобрена от научния отдел на Мицев център на заседание август 2016

Защо обучения от Мицев център?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

MC211 Умения за общуване, Разговори между двама или в малка група