Обучение по управление на стреса

MC214 Управление на стреса
По-малко ядове, повече усмивки

Подходящо за всеки, който има напрегнато ежедневие.


След участие в обучението ще можете по-добре да определяте приоритетите си. Ще използвате техники за намаляване на стреса в ежедневието. Ще се научите да си почивате и възстановявате бързо и здравословно. Ще повишите щастието в живота си и ще сте по-успешни в работата си.


Необходими познания: не е нужна предварителна подготовка.


Продължителност: един или два дни (събота/неделя), в зависимост от вашата заетост.


Цена: 159 лв.

За записване: в заявката по-долу. За по-голяма ефективност и лично внимание към всеки участник, обучението се провежда в малки групи от 8 до 12 човека.


Бонус: неограничен достъп до тайна Facebook група за безплатни консултации.


Сертификат: на успешно завършилите обучението и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.


Методика на преподаване: практически занятия и реални преживявания. Ще намерите приятели!


Водещ: Никола Йорданов специалист оперативно управление.
Никола е работил е с ръководители на големи предприятия, държавни институции и международни донорски програми в България и в чужбина. Провеждал е обучения, свързани с управление на стреса за Тотал България, общини и др. Има участие в изследвания по темата и практически опит в прилагането на европейски, американси и източни техники и методики. През последните 25 години успешно е провел над 800 обучения в България, Румъния, Италия, Унгария, Албания, Хърватия, Сърбия, Черна гора, Македония и Украйна Между 2000 и 2007 е работил за мисията на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа в Босна и Херцеговина, включително като заместник-директор на отдел. Провежда обучения на английски, руски и сърбо-хърватски.

В Мицев център преподават практици с дългогодишен опит в индустрията и бизнеса.Заявка за участие

Основни теми в обучението Управление на стреса

1. Стрес и дистрес – границата между здравословно и нездравословно поведение

2. Връзка на стреса с нагласите и дневния работен режим

3. Индивидуални техники за управление на стреса

4. Екипни техники за управление на стреса

5. Създаване на индивидуален план за ежедневие без стрес

Програмата е одобрена от научния отдел на Мицев център на заседание август 2016

Защо обучения от Мицев център?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

MC214 Управление на стреса, По-малко ядове, повече усмивки