Обучение търговци продажби, Ефективни продажби

Обучение търговци продажби
MC210 Ефективни продажби

Подходящо за всеки, който се занимава с продажби – консултанти, търговци, служители отдел покупки, логистика, маркетинг и други. Подходящо е и за всеки, който иска да развие личните си възможности и да продава по-добре продукти, услуги и идеи.


След обучението ще подобрите уменията си за работа с клиенти; ще се повиши ефективността ви при избор на приоритети и формулиране на цели в продажбите; ще се подобрят резултатите и изпълнението на плановете. Освен ценни умения, ще придобиете увереност и самочувствие.


Необходими познания: не е нужна предварителна подготовка.


Продължителност: един или два дни (събота/неделя), в зависимост от вашата заетост.


Цена: 159 лв.

За записване: в заявката по-долу. За по-голяма ефективност и лично внимание към всеки участник, обучението се провежда в малки групи от 8 до 12 човека.


Бонус: неограничен достъп до тайна Facebook група за безплатни консултации.


Сертификат: на успешно завършилите обучението и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.


Методика на преподаване: практически занятия и реални преживявания. Ще намерите приятели!


Водещ: Никола Йорданов специалист оперативно управление.
Никола Йорданов е работил с ръководители на големи предприятия, държавни институции и международни донорски програми в България и в чужбина. Провеждал е обучения, свързани с продажби за Дюпон България, Оргахим АД и др. Има теоретичен и практически опит в областта на Лидерство, Стратегическо управление, Управление на човешките ресурси и Управление на проекти. През последните 25 години успешно е провел над 800 обучения в България, Румъния, Италия, Унгария, Албания, Хърватия, Сърбия, Черна гора, Македония и Украйна. Между 2000 и 2007 е работил за мисията на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа в Босна и Херцеговина, включително като заместник-директор на отдел. Провежда обучения на английски, руски и сърбо-хърватски.

В Мицев център преподават практици с дългогодишен опит в индустрията и бизнеса.Заявка за участие

Основни теми в обучението Ефективни продажби

1. Нашата роля – продаваме, консултираме или решаваме проблеми?

2. Консултативен модел на продажби – събираме информация за клиента, даваме му най-добрите възможности и му помагаме да избере. Така създаваме дългосрочни отношения с него.

3. Кой е идеалният ни клиент? Който бързо се съгласява, който може би ще поръча много, този, който ще плаща редовно или ...?

4. Как да осъществим първия контакт и да стигнем до среща? Малко хора искат „да им продават,” но повечето хора искат да научат нещо ново и полезно в работата им.

5. Разкриване потребностите на клиента. Хората си купуват автомобили, почивки или оборудване по различни причини.

6. Кои са уникалните страни на нашето предложение – фирмата, продукта/ услугати и моята личност?

7. Търсене на ползи за различни клиенти – най-доброто предложение за ТЕБ!

8. Справяне с възраженията – когато клиентът каже „всичко това е добре, НО ...” това е шанс за добрия търговец.

9. Обслужване и поддържане на отношения след продажбата. Всички искаме да имаме лоялни клиенти, които отново и отново да идват при нас. Сключването на първата сделка е „началото на едно дълго и хубаво приятелство!”

Програмата е одобрена от научния отдел на Мицев център на заседание август 2016

Защо обучения от Мицев център?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

Обучение търговци продажби, MC210 Ефективни продажби