Обучение търговци продажби, Ефективни продажби

Обучение търговци продажби
MC210 Ефективни продажби

Подходящо за всеки, който се занимава с продажби – консултанти, търговци, служители отдел покупки, логистика, маркетинг и други. Подходящо е и за всеки, който иска да развие личните си възможности и да продава по-добре продукти, услуги и идеи.


Обучението се предлага и в София, попитайте за предстоящи дати

След обучението ще подобрите уменията си за работа с клиенти; ще се повиши ефективността ви при избор на приоритети и формулиране на цели в продажбите; ще се подобрят резултатите и изпълнението на плановете. Освен ценни умения, ще придобиете увереност и самочувствие.


Продължителност: шест вечери от 18:30 или четири дни (събота/неделя) по половин ден, общо 12 учебни сесии. Датите се уговарят на първото занятие, за да е удобно на всички. Личностното развитие изисква повече време и преживяване на ситуации и модели. Дните между отделните занятия дават възможност за по-дълбоко осмисляне на преживяното и достигане до нови идеи и въпроси.

Обучението е интензивно и групите са малки, за да осигурим лично отношение за всеки. При 5-6 заявки договаряме удобна за всички начална дата. Обадете се сега, много вероятно е останалите желаещи да чакат точно Вас, за да стартираме.


Цена: 380 лв.

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 (9:00 - 20:00)

Тел. 0888 735252

Сертификат: на успешно завършилите обучението и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.

Методика на преподаване: тренинг лаборатория с практически казуси, доскусии и кратка теоретична част.

В цената са включени:
- практическо обучение с реални казуси и упражнения в тренинг лаборатория;
- обучение в малка група за активно лично участие на всеки участник;
- световни стандарти, гарантирани резултати, лично отношение към всеки;
- сертификат за обучение по социални умения;
- печатен материал с теория и казуси;
- обучение в мултимедийна тренинг зала;
- чай, кафе, вода за почивките, климатизирана и уютна зала;
- безплтен WiFi.

Основни теми в обучението Ефективни продажби

1. Нашата роля – продаваме, консултираме или решаваме проблеми?

2. Консултативен модел на продажби – събираме информация за клиента, даваме му най-добрите възможности и му помагаме да избере. Така създаваме дългосрочни отношения с него.

3. Кой е идеалният ни клиент? Който бързо се съгласява, който може би ще поръча много, този, който ще плаща редовно или ...?

4. Как да осъществим първия контакт и да стигнем до среща? Малко хора искат „да им продават,” но повечето хора искат да научат нещо ново и полезно в работата им.

5. Разкриване потребностите на клиента. Хората си купуват автомобили, почивки или оборудване по различни причини.

6. Кои са уникалните страни на нашето предложение – фирмата, продукта/ услугати и моята личност?

7. Търсене на ползи за различни клиенти – най-доброто предложение за ТЕБ!

8. Справяне с възраженията – когато клиентът каже „всичко това е добре, НО ...” това е шанс за добрия търговец.

9. Обслужване и поддържане на отношения след продажбата. Всички искаме да имаме лоялни клиенти, които отново и отново да идват при нас. Сключването на първата сделка е „началото на едно дълго и хубаво приятелство!”

Програмата е одобрена от научния отдел на Мицев център на заседание юли 2019

Защо обучения от Мицев център?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

Всички цени са крайни с включен данък върху добавената стойност