Обучение по управление на времето

MC212 Управление на времето
Как да свършим повече за по-малко време

Подходящо за всеки, който има много и разнообразни задачи в ежеднението. За тези, който са осъзнали цената на изгубеното време и пропуснатият шанс. Като цяло обучението е полезно за всички нива служители в организацията, както собственици и висш мениджмънт, така и мениджъри на отдели, ръководители на екипи и редови служители. Всеки един от организцаията има нужда от знания и умения за успешно управление на времето.


В края на обучението ще сте запознати с инструменти за управление на времето, избрали сте подходящата комбинация за себе си, мотивирани сте да управлявате графика си по-добре и имате план за лично развитие в тази сфера.


Необходими познания: не е нужна предварителна подготовка.


Продължителност: един ден от 9:30 до 17:00 (събота/неделя).


Цена: 159 лв.

За по-голяма ефективност и лично внимание към всеки участник, обучението се провежда в малки групи и местата са ограничени.
Резервирайте участие и ще Ви изпратим фактура. Преведете сумата по сметка на Мицев център ЕООД: BG47IORT 8048 1086 8851 00, IORTBGSF в Инвестбанк АД с основание Участие в курс.


Бонус: неограничен достъп до тайна Facebook група за безплатни консултации.


Сертификат: на успешно завършилите обучението и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.


Методика на преподаване: практически занятия и реални преживявания. Ще намерите приятели!


Водещ: Никола Йорданов специалист оперативно управление.
Никола работи с ръководители на големи предприятия, държавни институции и международни донорски програми в България и в чужбина. Провеждал е обучения, свързани с управление на времето Е.ОН България, Практикер, общини и др. През последните 25 години успешно е провел над 800 обучения в България, Румъния, Италия, Унгария, Албания, Хърватия, Сърбия, Черна гора, Македония и Украйна. Между 2000 и 2007 е работил за мисията на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа в Босна и Херцеговина, включително като заместник-директор на отдел. Провежда обучения на английски, руски и сърбо-хърватски.

В Мицев център преподават практици с дългогодишен опит в индустрията и бизнеса.Заявка за участие

Основни теми в обучението Управление на времето

1. Избор на приоритети

2. Инструменти за управление на работния график

3. Умението да казваме „не”, когато трябва

4. Умението да делегираме

5. Моментите на „зареждане на батериите”

6. Измерване на ефективността – лична система, обратна връзка от колеги, оценка от ръководител

Програмата е одобрена от научния отдел на Мицев център на заседание август 2016

Защо да управляваме времето?

Времето е най-ценният ресурс на всеки човек. Заедно с парите и идеите времето е необходим ресурс за всеки. Но за разлика от парите и идеите, времето е ресурс, който имаме всички, но с всяка секунда го губим. Ето защо е важно да имаме конкретни умения за управление на времето си. Огледайте се и ще видите, че има хора, които успяват винаги да се справят и да са успешни и такива, които не винаги се справят. Това обучение е точно за хората, които искат да се справят и да ползват пълноценно и ефективно този свой ресурс. Да управляват времето и света.

Защо обучения от Мицев център?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

MC212 Управление на времето, Как да свършим повече за по-малко време