Обучение по управление на времето

MC212 Управление на времето
Как да свършим повече за по-малко време

Подходящо за всеки, който има много и разнообразни задачи в ежеднението. За тези, който са осъзнали цената на изгубеното време и пропуснатият шанс. Като цяло обучението е полезно за всички нива служители в организацията, както собственици и висш мениджмънт, така и мениджъри на отдели, ръководители на екипи и редови служители. Всеки един от организцаията има нужда от знания и умения за успешно управление на времето.


Обучението се предлага и в София, попитайте за предстоящи дати

В края на обучението ще сте запознати с инструменти за управление на времето, избрали сте подходящата комбинация за себе си, мотивирани сте да управлявате графика си по-добре и имате план за лично развитие в тази сфера.


Продължителност: шест вечери от 18:30 или четири дни (събота/неделя) от 9:30 или 14:30, общо 12 учебни сесии. Датите се уговарят на първото занятие, за да е удобно на всички. Личностното развитие изисква повече време и преживяване на ситуации и модели. Дните между отделните занятия дават възможност за по-дълбоко осмисляне на преживяното и достигане до нови идеи и въпроси.

Обучението е интензивно и групите са малки, за да осигурим лично отношение за всеки. При 5-6 заявки договаряме удобна за всички начална дата. Обадете се сега, много вероятно е останалите желаещи да чакат точно Вас, за да стартираме.


Цена: 380 лв. за 12 сесии в 6 вечери или 4 дни събота/неделя.

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 (9:00 - 20:00)

Тел. 0888 735252

Сертификат: на успешно завършилите обучението и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.

Методика на преподаване: тренинг лаборатория с практически казуси, доскусии и кратка теоретична част.

В цената са включени:
- практическо обучение с реални казуси и упражнения в тренинг лаборатория;
- обучение в малка група за активно лично участие на всеки участник;
- световни стандарти, гарантирани резултати, лично отношение към всеки;
- сертификат за обучение по социални умения;
- печатен материал с теория и казуси;
- обучение в мултимедийна тренинг зала;
- чай, кафе, вода за почивките, климатизирана и уютна зала;
- безплтен WiFi.

Основни теми в обучението Управление на времето

1. Избор на приоритети

2. Инструменти за управление на работния график

3. Умението да казваме „не”, когато трябва

4. Умението да делегираме

5. Моментите на „зареждане на батериите”

6. Измерване на ефективността – лична система, обратна връзка от колеги, оценка от ръководител

Програмата е одобрена от научния отдел на Мицев център на заседание юли 2019

Защо да управляваме времето?

Времето е най-ценният ресурс на всеки човек. Заедно с парите и идеите времето е необходим ресурс за всеки. Но за разлика от парите и идеите, времето е ресурс, който имаме всички, но с всяка секунда го губим. Ето защо е важно да имаме конкретни умения за управление на времето си. Огледайте се и ще видите, че има хора, които успяват винаги да се справят и да са успешни и такива, които не винаги се справят. Това обучение е точно за хората, които искат да се справят и да ползват пълноценно и ефективно този свой ресурс. Да управляват времето и света.

Защо обучения от Мицев център?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

Всички цени са крайни с включен данък върху добавената стойност