В курсовете ползваме само лицензиран софтуер, вижте курсовете тук!

Microsoft Office 2016

С Office 2016 може да се създават, променят и запазват документи, таблици, презентации директно в облака чрез One Drive. Той е повече от набор от инструменти за обработка на текстове, електронни таблици, презентации, издателска дейност и изпращане на имейли. Адаптира се към работните Ви предпочитания, като Ви позволява да уловите своите идеи с помощта на клавиатура, писалка или тъчскрийн екран.


Особено е развита възможността за съвместна работа. В реално време може да работите заедно с колеги по едни си същи файлове. В реално време може да гледате вашите колеги как правят промени по един Word документ. Споделянето е лесно. Става чрез бутона Share. Може да видите кой има достъп до вашия файл и кой работи в/у него.


Вероятно най-широко използваният комерсиален софтуерен продукт в света, този пакет представя най-доброто, което софтуерът на Microsoft може да предложи. Офис пакетът съдържа всички програми, от които бихте имали нужда в една типична офис среда и повечето от компаниите, ползващи операционните системи Windows, ще ползват също и Офиса.


Office предоставя необходимите инструменти, за да работите по най-добрия начин. Новата версия се отличава с по-тъмни цветове, усъвършенстван персонален помощник и други подобрения в интерфейса, както и с разширена функционалност. Като важна стъпка в развитието на Office се определя сензорната версия на пакета за Windows 10.


Изискванията на Office 2016 към системата са компютър и процесор 1-гигахерцов (ГХц) или по-бърз процесор за x86-битова или x64-битова система с набора инструкции SSE2, 2GB RAM, поне 3GB дисково пространство, дисплей с разделителна способност на екрана поне 1024 x 768 и графична карта с DirectX 10. За най-добра среда за работа използвайте най-новата версия на всяка операционна система.


Всички курсове в Пловдив вижте тук


Лицензиран софтуер

В курсовете на Мицев център се ползва само лицензиран софтуер. Всеки един от компютрите е с отделна инсталация на необходимия софтуер, закупен надлежно с фактура от български доставчик. Имаме процедура по ISO за валидиране на софтуера и приложенията. Ползването на лицензиран софтуер ни дава възможност да предоставим последните версии на продуктите, без да нарушаваме закона за авторските права. Също така позволява бързо решение на всеки възникнал проблем, защото лицензирания софтуер има осигурена поддръжка и консултанска помощ при инсталиране и актуализиране.


Защо да изберете Мицев център?

Предлагаме индивидуално отношение към всеки, уникална учебна програма и гъвкаво обучение за конкретните нужди. Курсовете ни са интензивни-практически, базирани на научна основа.

Софтуерни продукти. Всички марки са собственост на техните притежатели.