В курсовете ползваме само лицензиран софтуер, вижте курсовете тук!

Microsoft Office 2019

Office 2019 е наследник на Office 2016. Това е „вечната“ версия на офис пакета на Microsoft с включени в нея приложения като Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Project, Visio, Access и Publisher.


Списъкът с функции на Office 2019 е подмножество от възможностите на Office 365 ProPlus. Новата версия добавя някои от ключовите функции, които Microsoft предложи на абонатите на Office 365 в последните три години.


Като цяло Office 2019 е предназначен за компании, които не ползват Office 365, а искат само еднократно да закупят софтуер. Докато Office 365 е версия с месечен абонамент.


Спрямо по-старата версия в Office 2019 има нови функционалности, като Designer и Zoom за PowerPoint, нови функции за анализ на данни в PowerPivot, инструменти за обучение като Read Aloud и Text Spacing в Word и Outlook и др.


Една от най-забележимите промени е лентата с инструменти в Word и Outlook. Тя вече ще е събрана само в един ред, като идеята на опростения вид е да помогне на хората да се концентрират върху съдържанието.


Microsoft са преработили и иконките на офис пакета. Прави впечатление, че те са обновени цветово и имат повече контраст. В Office 2019 ще намерите нови инструменти за ръкопис, типове данни, функции, инструменти за преводи и редактиране, анимации, лесни за използване функции и още много неща!


В Excel са въведени нови финкции - TEXTJOIN, CONCAT, IFS и др. Нека Excel свърши работата, така че да не е необходимо вие да го правите.


Всички курсове в Пловдив вижте тук


Лицензиран софтуер

В курсовете на Мицев център се ползва само лицензиран софтуер. Всеки един от компютрите е с отделна инсталация на необходимия софтуер, закупен надлежно с фактура от български доставчик. Имаме процедура по ISO за валидиране на софтуера и приложенията. Ползването на лицензиран софтуер ни дава възможност да предоставим последните версии на продуктите, без да нарушаваме закона за авторските права. Също така позволява бързо решение на всеки възникнал проблем, защото лицензирания софтуер има осигурена поддръжка и консултанска помощ при инсталиране и актуализиране.


Защо да изберете Мицев център?

Предлагаме индивидуално отношение към всеки, уникална учебна програма и гъвкаво обучение за конкретните нужди. Курсовете ни са интензивни-практически, базирани на научна основа.

Софтуерни продукти. Всички марки са собственост на техните притежатели.