В курсовете ползваме само лицензиран софтуер, вижте курсовете тук!

Microsoft Office 365

Office 365 е комплексна услуга, която подобрява работата както на малки фирми, така и на големи корпорации. Решението позволява работа от всяко устройство и място. Осигурява защита на данните, дори извън офиса. В зависимост от избрания план, услугата позволява използване на Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote, Access и Publisher. Office 365 така също осигурява достъп до сървърни услуги на Exchange Online (бизнес поща), SharePoint Online (споделяне на файлове).


Разполагате винаги с най-новите инсталирани версии на Word, Excel, PowerPoint, OneNote и Outlook и записвате идеите си по най-удобния за вас начин – с помощта на клавиатура, перо или сензорен екран. Сега включва новите приложения на Office 2016 за вашите PC и Mac. С активен абонамент за Office 365 никога няма да се налага да се грижите за надстройването на своя Office, тъй като винаги ще разполагате с най-новата версия на приложенията, функциите и услугите на Office.


С Office 365, можете да сте сигурни, че данните ви винаги са обезопасени. Решението позволява архивиране на данни и възстановяване на изтрити файлове или съобщения. Също така дава възможност за създаване на двоен вход (Multi-Factor Authentication). Услугата е сертифицирана по ISO/IEC 27001: 2005, отговаряща на международните стандарти за информационна сигурност. Microsoft е първата компания, която получи сертификат за съответствие на своите услуги със стандарта за защита на данни в облак ISO 27018. Office 365 също се подлага на редовни външни одити.


Работите в екип – лесно и сигурно в реално време. С вграденото споделяне и съхранение в Office приложенията-разполагате с постоянен достъп до работата си от всяко място. Office 365 предлага необходимите инструменти за организиране и провеждане на онлайн срещи, незабавни съобщения, споделяне и екипна работа в реално време по различни документи и файлове.


С Office 365 получавате възможност за хостване на Вашия корпоративен имейл с 50 GB пощенска кутия. Услугата се предоставя на базата на Microsoft Exchange Online и дава възможност за ползване на собствен домейн за професионален имейл адрес. Office 365 синхронизира информацията за имейлите, календарите и контактите от всички Ваши устройства в реално време, за да бъде винаги актуална.


С Office 365 посвещавате повече време на своите клиенти и по-малко на управлението на данни, защото информацията се организира автоматично и на едно място, включително електронна поща, събрания, повиквания, бележки, задачи, сделки и крайни срокове. Споделяте информацията за клиентите с целия си екип, което позволява съгласувано клиентско обслужване от страна на компанията.


Всички курсове в Пловдив вижте тук


Лицензиран софтуер

В курсовете на Мицев център се ползва само лицензиран софтуер. Всеки един от компютрите е с отделна инсталация на необходимия софтуер, закупен надлежно с фактура от български доставчик. Имаме процедура по ISO за валидиране на софтуера и приложенията. Ползването на лицензиран софтуер ни дава възможност да предоставим последните версии на продуктите, без да нарушаваме закона за авторските права. Също така позволява бързо решение на всеки възникнал проблем, защото лицензирания софтуер има осигурена поддръжка и консултанска помощ при инсталиране и актуализиране.


Защо да изберете Мицев център?

Предлагаме индивидуално отношение към всеки, уникална учебна програма и гъвкаво обучение за конкретните нужди. Курсовете ни са интензивни-практически, базирани на научна основа.

Софтуерни продукти. Всички марки са собственост на техните притежатели.