В курсовете ползваме само лицензиран софтуер, вижте курсовете тук!

Microsoft Windows 10

Целта на Windows 10 е да се обединят семействата ОС на Windows Phone, Windows PC, Windows Embedded и Xbox One, както и на нови продуктови категории като Surface Hub и HoloLens.


Windows 10 добавя подобрено стартово меню и виртуална десктоп система. Също позволява на Windows Store приложенията да бъдат стартирани или в режим на прозорец, или на цял екран. В операционната система са въведени нови технологии и компоненти на системата, включително DirectX 12 и нови структури за биометрична идентификация.


Microsoft обедини всичките си услуги в единен универсален магазин за Windows 10. Тук са събрани Приложения, Игри, Бизнес и образование, Office, Windows, Допълнителен софтуер – всичко под един виртуален покрив. Сега потребителите могат да изтеглят едновременно, както топ безплатни приложения (Viber, Instagram, Messenger), така и най-новите Windows игри на едно място.


Технологията Continuum е сред най-новите функции на Windows 10, на която могат да се насладят ползващите устройства 2 в 1. Тя променя OS на таблет в настолна версия и обратно. Windows 10 e уникална операционна система, която върви на огромен брой разнообразни устройства. Като започнем от компютри, таблети, телефони и стигнем до конзоли за игри.


Windows 10 е най-защитеният Windows досега. Предоставя Ви висококачествени инструменти за управление и лесни за внедряване решения, като същевременно предлага на потребителите функциите, които търсят. Windows 10 ви осигурява непрекъснати актуализации чрез най-новите и най-добри услуги за защита от Microsoft и пази вашите поверителни данни, устройства, клиентски самоличности и интелектуална собственост с функции за защита и управление от корпоративно ниво.


Защита на информацията в Windows 10 помага да се предотвратят случайни изтичания на данни чрез ограничаване на достъпа на потребители и приложения до данните въз основа на правилата, които сте дефинирали. Бизнес данните ви са защитени, независимо къде се намират на устройствата ви, без това да оказва въздействие върху потребителското ви преживяване.


Всички курсове в Пловдив вижте тук


Лицензиран софтуер

В курсовете на Мицев център се ползва само лицензиран софтуер. Всеки един от компютрите е с отделна инсталация на необходимия софтуер, закупен надлежно с фактура от български доставчик. Имаме процедура по ISO за валидиране на софтуера и приложенията. Ползването на лицензиран софтуер ни дава възможност да предоставим последните версии на продуктите, без да нарушаваме закона за авторските права. Също така позволява бързо решение на всеки възникнал проблем, защото лицензирания софтуер има осигурена поддръжка и консултанска помощ при инсталиране и актуализиране.


Защо да изберете Мицев център?

Предлагаме индивидуално отношение към всеки, уникална учебна програма и гъвкаво обучение за конкретните нужди. Курсовете ни са интензивни-практически, базирани на научна основа.

Софтуерни продукти. Всички марки са собственост на техните притежатели.