В курсовете ползваме само лицензиран софтуер, вижте курсовете тук!

Microsoft Windows 7

Windows 7 е пусната на пазара в шест издания, но само две от тях – Home Premium и Professional са масово достъпни.


Windows 7 включва набор от подобрения, като напредък в разпознаването на допир, реч и ръкопис, поддръжка на виртуални харддискове, подобрена производителност при мултиядрени процесори, подобрена производителност при стартиране и подобрения в ядрото на операционната система.


Основни възможности

При лентата със задачи се забелязват най-големи визуални промени. Лентата с инструменти „Бързо стартиране“ е слята с бутоните на изпълняващите се задачи, за да се получи подобрена лента със задачи или нещо, което от Microsoft наричат „Suberbar“ (Супербар). Подобрената лента със задачи също добавя функцията „Изскачащи списъци“, която позволява лесен достъп до най-честите задачи. Така нареченият Супербар също позволява произволно разбъркване на всички бутони (включително и на тези от областта за уведомяване), като по този начин се улеснява организирането на работещите приложения от потребителя.


Windows 7 предлага на потребителя избор между няколко визуални стила на графичната си среда – Aero, Basic и Windows Classic. Aero визуалният стил, представен в Windows Vista, придава невероятен облик на графичния интерфейс, използвайки ефекти на прозрачност, разнообразни анимации и дори разширена функционалност в някои аспкети. Изискава обаче по-съвременна графична карта, поддържаща 3D ускорение, без каквато не може да функционира. Basic визуалния стил не поддържа функции като Flip3Dили прозрачност, но не натоварва системата до такава степен и не изисква модерна видео карта.


Поддръжка

Всеки продукт на Windows има жизнен цикъл. Жизненият цикъл започва с пускането на даден продукт на пазара и завършва с прекратяването на поддръжката му.


При представянето на Windows 7 през 2009г. е обещан период за поддръжка от 10 години. Наскоро този период е увеличен от Microsoft. Но фирмата силно препоръчва на новите потребители да преминат към Windows 10, която е най-сигурната операционна система към момента.Всички курсове в Пловдив вижте тук


Лицензиран софтуер

В курсовете на Мицев център се ползва само лицензиран софтуер. Всеки един от компютрите е с отделна инсталация на необходимия софтуер, закупен надлежно с фактура от български доставчик. Имаме процедура по ISO за валидиране на софтуера и приложенията. Ползването на лицензиран софтуер ни дава възможност да предоставим последните версии на продуктите, без да нарушаваме закона за авторските права. Също така позволява бързо решение на всеки възникнал проблем, защото лицензирания софтуер има осигурена поддръжка и консултанска помощ при инсталиране и актуализиране.


Защо да изберете Мицев център?

Предлагаме индивидуално отношение към всеки, уникална учебна програма и гъвкаво обучение за конкретните нужди. Курсовете ни са интензивни-практически, базирани на научна основа.

Софтуерни продукти. Всички марки са собственост на техните притежатели.