Курс LibreOffice Calc

Курс LibreOffice Calc Advanced за напреднали

Подходящ за хора, които ежедневно ползват LibreOffice Calc и искат да задълбочат познанията си, като търговци, мениджъри, счетоводители, ТРЗ, аналитици, финансисти, финансови анализатори и др. Както и за хора, които искат да систематизират знанията си. Подходящ е за студенти.


Позволете да Ви вдъхновим да ползвате LibreOffice Calc в пълната му сила!

След курсът ще можете да създавате сложни таблици с формули и функции за изчисление. Да ползвате пълноценно инструментариума на Calc за обработка на данни и анализ на списъци. Ефективно ще следите различни стойности в клетките и ще работите с логически функции. Ще създавате сложни диаграми. Ще ползвате сортиране и филтриране на списъци и Pivot таблици за анализ на данни. Ще придобиете увереност и самочувствие.


Необходими познания: минимални познания по Calc или Excel, създаване на таблици и формули.
Добра основа за този курс е MC132 Курс LibreOffice напреднали с Writer, Calc, Impress и Thunderbird.


Продължителност: 7 непоредни вечери от 18:30 или 5 дни събота/неделя от 9:30 или 14:30.

Хорариум: 50 учебни часа = 25 часа присъствено обучение + 25 часа самостоятелна практика.

Учебни материали: безплатен учебник от 60 страници.

Сертификат: на успешно завършилите курса и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.

Методика на преподаване: интензивно обучение в мултимедийна зала от обучител с дългогодишен опит, по официалната методика на производителите.


Цена: 380 лв.

Индивидуална консултация/обучение: 96 лв. на всеки започнат астронимически час.

Записването е на тел. 0888 735252 (9:00-20:00) без предплащане! При 5-6 заявки обявяваме дата и стартира курс. На първото занятие уговаряме останалите дати. Обадете се сега:

Тел. 0888 735252

Знаете ли, че според водещи изследователи, ефективността на обучението зависи до 80% от преподавателя?


LibreOffice

Първият LibreOffice излезе през 2001 година. По това време пакетът се разработваше и развиваше от компанията Sun Microsystems, и носеше името OpenOffice. Още от самото начало програмата се разпространяваше с отворения лиценз GPL и бе изцяло свободна. Сорс кодът се базираше на StarOffice. След това Sun бе закупена от Oracle, а голяма част от програмистите на този проект създадоха некомерсиалната организация The Document Foundation, която се зае с разработването на своя версия на OpenOffice – LibreOffice.

LibreOffice е безплатен и може да го свалите от официалния български сайт LibreOffice.


LibreOffice Calc

Calc опитомява Вашите числа и помага за трудни решения при сравняването на алтернативите. Анализирайте данните с Calc и го използвайте, за да представите крайните резултати. Графиките и инструментите за анализ помагат в постигането на яснота на Вашите заключения. Напълно интегрираната система за помощ улеснява въвеждането на сложни формули.


Можете да добавяте данни от външни източници като SQL или Oracle, след което да ги сортирате и филтрирате, за да създадете статистически анализи. Усъвършенстваната DataPilot технология лесно измъква сурови данни от корпоративна база данни, след което данните могат да бъдат свързвани, сумирани и конвертирани в лесно разбираема информация.


Функционалността за създаване на графики може да изобразява многобройни 2D и 3D варианти от 13 категории, включително линии, площи, стълбове, питки, X-Y и мрежи – с дузини налични варианти, може да сте сигурни, че ще намерите подходящото за Вашия проект.


Инструментът Solver в Calc Ви позволява да оптимизирате проблеми, в които оптималната стойност в отделна клетка от електронна таблица трябва да бъде изчислена на базата на ограничения, зададени в други клетки.


Можете да съхраните Вашата електронна таблица в OpenDocument формат, новият международен стандарт за документи. Този XML-базиран формат е предназначен да осигури възможност, Вашите файлове да могат да бъдат отваряни от хора, които не ползват Calc. Вашите електронни таблици ще са достъпни за който и да е OpenDocument-съвместим софтуер.


Защо да изберете нас?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

Всички цени са крайни с включен данък върху добавената стойност