Семинар Mail Merge в Word

MC620 Как да създадем 100 различни писма в Word за минути

Материалът е част от курса MC102 Курс Office 2019 пакет: Word, Excel, PowerPoint и Outlook


Често в практиката се налага да се създават множество еднообразни документи. Например договори, анекси, трудови споразумения, покани, лично брандирани брошури и др. Имаме файл с текста на документа и списък с получатели или контрагенти. Можем последователно да копираме данните от списъка и да отпечатваме. Този еднообразен процес води до катастрофални грешки или пропуски. Освен това с копиране или преписване става отчайващо бавно. Microsoft Word има комплексно решение за циркулярни писма.

Инструмента Mail Merge от Mailings може да създаде стотици или хиляди еднакви писма и документи за минути. Поставяме договора или анекса в Word и с Mail Merge добавяме списъка от контрагенти. Самият списък може да е в таблица в Excel или Word. Възможно е да се ползва и контактната листа в Outlook. За да създадем стотици еднакви документи, поставяме на местата са различни получатели код, който отговаря за съответните данни. Накрая сглобяваме документа и за секунди имаме различните варианти. Те могат да се запишат или разпечатат. Включително чрез Mail Merge можем да изпращаме масова поща на клиентите си. Изгражда се по същия начин, като се свързва със списъка контакти в Outlook.

На семинара Mail Merge в Word ще бъдат разгледани в дълбочина инструментите за създаване на циркулярни писма. Специално внимание ще се отдели на обичайната практика и възможните проблеми на процеса. Ще бъдат демонстрирани няколко начина за изграждане на база данни и организиране на договори, покани и масова поща. В тренинг лаборатория ще опитате наученото. Отделете една вечер, за да пестите време при еднаквите документи.


Продължителност: една вечер от 18:30 до 21:00 с една кафе пауза

Разгледайте тук всички курсове, които предлагаме.

Цена: 140 лв.

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 (9:00 - 20:00)

Тел. 0888 735252

Методика на преподаване: семинар, дискусия, тренинг лаборатория.

В Мицев център обученията се водят от доказали се практици в областта си

Защо да изберете нас?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

Всички цени са крайни с включен данък върху добавената стойност