Семинар Mail Merge в Word

MC621 Създаване на съдържание в Word с Table of Contents

Материалът е част от курса MC102 Курс Office 2019 пакет: Word, Excel, PowerPoint и Outlook


Създавате ли големи документи? Оферти, спецификации, отчети или дори дипломни работи. Една оферта може да бъде стотици страници. За да не се загубим в такъв документ, поставяме съдържание или Table of Contents. Така по-лесно ще се чете от клиентите. Много са примерите, където се налага да разделим текста на няколко глави. Всяка дипломна работа или научен труд има съдържание, според изискванията.

Съдържанието е копие на заглавията на всяка глава с информация на коя страница започва съответната глава. Често това се прави като се копират заглавията на отделен лист и ръчно се добавят страниците. Освен че е бавно, при редактиране номерацията се възстановява ръчно. Грешките са неизбежни и губим ценно време. В Word има инструмент за съдържание.

Инструмента Table of Contents създава автоматично съдържание за секунди. Това съдържание на документа може да се опреснява след промени в документа. Освен съдържание може да се създават и списъци с фигури или таблици. Как бързо да направим съдържание на документ, да го редактираме или опресним ще научите на семинара Table of Contents за Word. Отделете една вечер, за да усъвършенствате документите си и да не губите време. Още на семинара ще изпробвате наученото в тренинг лаборатория. Семинара е полезен и за ученици и студенти, на които им предстои да пиша дипломна работа.


Продължителност: една вечер от 18:30 до 21:00 с една кафе пауза

Разгледайте тук всички курсове, които предлагаме.

Цена: 140 лв.

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 (9:00 - 20:00)

Тел. 0888 735252

Методика на преподаване: семинар, дискусия, тренинг лаборатория.

В Мицев център обученията се водят от доказали се практици в областта си

Защо да изберете нас?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

Всички цени са крайни с включен данък върху добавената стойност