Семинар стилове в Word

MC622 Форматиране със стил в Word

Материалът е част от курса MC102 Курс Office 2019 пакет: Word, Excel, PowerPoint и Outlook


Стиловете са мощна възможност на Word за форматиране на всички текстове в документа наведнъж. Те представляват набор от характеристики за форматиране, като име на шрифт, размер, цвят, подравняване на абзац и разредка. Така вместо да си играем поотделно със всеки отделен параграф, форматирането става еднократно само с избор на стил.

Добра практика е още от началото на създаване на документа да се ползват стилове. Ако често се ползват едни и същи стилове, се създава собствен темплейт или шаблон на документа с набор от стилове. Стиловете са каскадно свързани, т.е. създадени са един от друг. Обичайно стила Normal или Body text е основата на останалите стилове. Затова при промяна на тези стилове се променят и останалите. Така промяната в бъдеще на целия документ е лесна и бърза. Стиловете са изключително полезни и необходими за генериране на съдържание в Word, за организиране на макет на документа и създаване на PowerPoint презентации направо от съдържанието на документа в Word.

Стиловете практически изключват необходимостта от форматиране на документи. Използването им помага да се печели време за създаване съдържанието и текста на документа, а не за самото форматиране. В дългосрочен план това е огромен ресурс от време, което иначе губим за форматиране. Освен това печелим и идентични документи в синхрон с качеството и фирмената политика. Отделете една вечер, за да откриете как стиловете ще ви спестят време и ресурси. Открийте колко лесно и бързо се създават красиви документи в Word.


Продължителност: една вечер от 18:30 до 21:00 с една кафе пауза

Разгледайте тук всички курсове, които предлагаме.

Цена: 140 лв.

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 (9:00 - 20:00)

Тел. 0888 735252

Методика на преподаване: семинар, дискусия, тренинг лаборатория.

В Мицев център обученията се водят от доказали се практици в областта си

Защо да изберете нас?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

Всички цени са крайни с включен данък върху добавената стойност