Pivot таблици в Excel

MC630 Как се правят Pivot таблици в Excel

Материалът е част от курса MC103 Курс Excel 2019 Advanced, топ курсът ни за Excel


Pivot Table е един от най-мощните инструменти в Excel за динамично реорганизиране на данни. Pivot съчетава в себе си множество функционалности, като сортиране и филтриране на данни, групиране и извеждане на междинни обобщения по посочен критерий. Освен това поддържа връзки към оригиналния източник на данни, като позволява актуализация на промените във всеки един момент. В същото време данните оригиналния източник не се променят или разрушават. Това дава възможност да изграждаме по няколко таблици за справки или анализи. Често Pivot таблиците се наричат обобщени или осеви таблици.


Вижте защо са важни Pivot таблиците:Благодарение на безкрайните възможности за анализ и многоосево обобщаване на данни, Pivot таблиците се използват за всякакви анализи във фирмите. Включително за организиране на ежедневни отчети и справки по всякакви критерии. Един от начините е изграждане на структура с много справки и ежедневно добавяне на данни в източника. Другият начин е да създаваме нови справки при добавяне на информация.

Отделете една вечер, за да се научите да правите Pivot таблици и да усъвършенствате Excel познанията си. Ще се научите как да обединявате данните от няколко таблици и да подготвяте и правилно структурирате данни за анализ. Специално време ще отделим и на Pivot диаграмите за графично визуализиране на разнообразни данни.
Позволете да Ви вдъхновим да ползвате Excel в пълната му сила.


Материалът е част от курса MC103 Курс Excel 2019 Advanced, топ курсът ни за Excel


Продължителност: една вечер от 18:30 до 21:00 с една кафе пауза

Разгледайте тук всички курсове, които предлагаме.

Цена: 140 лв.

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 (9:00 - 20:00)

Тел. 0888 735252

Методика на преподаване: семинар, дискусия, тренинг лаборатория.

В Мицев център обученията се водят от доказали се практици в областта си

Защо да изберете нас?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

Всички цени са крайни с включен данък върху добавената стойност