IF функция в Excel

MC631 Изкуствен интелект с IF функция в Excel

Функцията IF е един от най-популярни функции в Excel и ви позволява да правите логически сравнения между стойност и това, което очаквате. Следователно чрез функция IF може да се изградят елементи на изкуствен интелект. Или един вид „таблицата сама да взима решения“.

Чрез IF функция може да се извежда текст или да се пресмятат различни формули в съответните условия. Логическите функции могат да се влагат една в друга. Например IF от версия 2016 може да се влага до 64 пъти в себе си. Това дава възможност да следим 65 различни състояния или варианта. IF следи условие чрез логически изрази или неравенства. Практически в логическия израз се задава условие, с което могат да се анализират данните, разположени в таблицата. В резултат на изпълнението на даден логически израз могат да се получат стойностите: ТRUE - истина, т.е. условието е изпълнено и FALSE - неистина, условието не е изпълнено.

Отделете една вечер, за да разберете тънкостите на IF функциите в Excel. Освен стандартни приложения, ще се убедите колко лесно се изграждат сложни вложени функции. Веднага ще упражним сложни логически условия и как да създадем изкуствен интелект с Excel.
Позволете да Ви вдъхновим да ползвате Excel в пълната му сила.


Продължителност: една вечер от 18:30 до 21:00 с една кафе пауза


Цена: 36 лв.

Индивидуална консултация или обучение: 48 лв. на учебен час.

За записване: в заявката по-долу или на тел. 0888 73 52 52 в работно време.

Бонус: неограничен достъп до тайна Facebook група за безплатни консултации.

Методика на преподаване: семинар, дискусия, тренинг лаборатория.

В Мицев център обученията се водят от доказали се практици в областта сиЗаявка за участие

Защо да изберете нас?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

MC631 Изкуствен интелект с IF функция в Excel