семинар Как да снимаме луната

Да снимаме луната

Материала е част от MC250 Курс фотография!


Луната изглежда величествено, особено в нощите, в които е цяла. Луната е кралицата на нощта. Луната символизира нашето ежедневие, грижата, адаптацията, оцеляването. Не може да се избегне очевидното и повсеместно влияние на Луната върху човешкия организъм и планетата ни. Това е най-близкото планетно тяло до Земята и дава много силен резонанс върху цялата природа и човека. Луната не е просто светлина на нощното небе. Нейното съществуване е от решаващо значение за деликатния баланс, който прави живота на Земята възможен.

Красива и мистична, а толкова далеч. Трудно се правят снимки на луната. През нощта фотоапарата трудно фокусира и често луната изглежда като бяло размазано петно. При пълнолуние тя е средно 14 000 пъти по-ярка от следващото най-ярко нещо в нощното небе – планетата Венера. Затова почти няма фотоапарат или смартфон, който в автоматичен режим да заснеме луната. Снимките на луната се правят в ръчни режими със специални настройки. На семинара ще се запознаете с ръчните настройки на своя фотоапарат/смартфон и ще научите как да направите незабравими снимки на луната и нощното небе. Защото там някъде е и Млечният път, който също иска да бъде сниман.


Този семинар е свързан с MC250 Курс фотография за начинаещи.

Продължителност: една събота/неделя от 14:30 до 18:00

Разгледайте тук всички курсове, които предлагаме.

Цена: 140 лв.

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 (9:00 - 20:00)

Тел. 0888 735252

Методика на преподаване: семинар, дискусия, тренинг лаборатория.

В Мицев център обученията се водят от доказали се практици в областта си

Защо да изберете нас?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

Всички цени са крайни с включен данък върху добавената стойност