семинар Портретна фотография

Семинар Портретна фотография

Материалът е част от MC250 Курс фотография за начинаещи


Портретната фотография има за цел заснемането на портрет на даден човек или малка група от хора, обикновено представящ ги в добра светлина. Фотографския портрет се съсредоточава върху лицето, въпреки че могат да бъдат включени тялото, заобикалящи предмети и други хора.

Най-важното при портрета е лицето и неговото изражение. Целта е не само да се пресъздаде външна прилика с модела, но и да се улови душевното му състояние и дори да се предаде характера му. Погледът, усмивката, очите, емоцията която създава снимката е същността на един портрет. Също така портрета показва най-хубавата страна на всеки. За разлика от пейзажната или градска фотография, портретната фотография е общуване. Общуване между фотограф и модел. От предразполагане на модела да се усмихне или да погледне дяволито, до избор на перфектна позиция за снимка. Портрета е композиция от модел и фотограф. Портретната фотография е много повече от изкуство.

Важно за въздействащи портрети е избора на фотоапарат и обектив. В курсовете по фотография на Мицев център, разглеждаме различните видове обективи. В този семинар ще демонстрираме възможностите на портретни обективи и как да снимаме със стандартен обектив, ако нямаме портретен. Ще Ви помогнем по бърз и лесен начин да усвоите практически умения и тънкости, които ще са Ви от полза както за ежедневните снимки, така и за професионални портрети. След семинара ще можете да правите перфектни портрети, както с DSLR фотоапарат, така и със смартфон. Ще познавате необходимите обективи, за да изберете най-подходящият за Вас, ако предстои да си купите.

Отделете само една вечер, и ще правите чудесни портрети на приятелите си, семейството, децата или роднини. Всеки фотограф обича да прави портрети, ще заобичате и Вие. Всеки човек е уникален и ако вие успеете да предадете по някакъв начин тази негова уникалност, значи сте направили перфектната снимка. Портретна фотография най-актуалния жанр във фотографията днес. Всеки от нас ежедневно практикува този вид фотография със смартфона си или във Facebook. Уловената в снимките естествена и неподправена красота на човек е като огледало на неговата същност. Научете се да улавяте красотата и емоцията.


Продължителност: една вечер от 18:30 до 21:00 с една кафе пауза

Разгледайте тук всички курсове, които предлагаме.

Цена: 36 лв.

Индивидуална консултация/обучение: 48 лв. на учебен час, минимум 2 часа.
За фирми: към цената се начислява 20% ДДС.

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 (9:00 - 20:00)

Тел. 0888 735252

Бонус: неограничен достъп до тайна Facebook група за безплатни консултации.

Методика на преподаване: семинар, дискусия, тренинг лаборатория.

В Мицев център обученията се водят от доказали се практици в областта си

Защо да изберете нас?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

MC681 Перфектната портретна фотография