Снимки на изгреви и залези

Снимане на изгреви и залези с фотоапарат или смартфон

Материала е част от MC250 Курс фотография!

Отделете една вечер, за да се научите как най-бързо да настроите фотоапарата или в какъв режим да снимате със смартфона и как да го контролирате. Ще научите тънкости на използване на фотоапарата и как да изберем подходящ обектив. Ще говорим за златния час и за синия час и какво ни дава светлината с цвета и настроението си. Ще разгледаме снимки и ще обсъдим постиженията. Този семинар е подходящ, както за хора изкарали курс по фотография, така и за напълно начинаещи.


Изгревът предвещава красотата на деня, а залезът носи феерията на нощта. Само няколко минути е времето, през което цветът на слънцето и небето става портокалово оранжев до кърваво червен през розови оттенъци. Тези няколко минути са достатъчни да направим най-красивите снимки, обагрени с цветове и сияние. Но за да ги направим, трябва да сме подготвени. Да изберем мястото. Да настроим фотоапарата или смартфона. Да си представим красотата на снимките, които ще сътворим и да снимаме.


Този семинар е свързан с MC250 Курс фотография за начинаещи.

Продължителност: една вечер от 18:30 до 21:00 с една кафе пауза

Разгледайте тук всички курсове, които предлагаме.

Цена: 80 лв.

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 (9:00 - 20:00)

Тел. 0888 735252

Бонус: неограничен достъп до тайна Facebook група за безплатни консултации.

Методика на преподаване: семинар, дискусия, тренинг лаборатория.

В Мицев център обученията се водят от доказали се практици в областта си

Демо фотоапарати

Специално за курса по фотография сме осигурили съвременни демо фотоапарати, които може да ползвате в учебната зала. Осигурили сме и портретни обективи за Sony, Canon и Nikon, чрез които може да експериментирате на място. Ето част от моделите:

Sony a7C Full Frame с няколко обектива

Nikon D7200 съвършен за любители

Nikon D3100 за начинаещи

Canon EOS 100D малък и бърз

Canon EOS 400D доказал се с времето

Canon EOS 4000D най-достъпният апарат

Sony RX100 M6 малък звяр с 1" сензор

В студиото може да ползвате стативи, преходници, филтри, няколко светкавици, студийно осветление, софтбокс, дифузери, цветен фон, микрофони, инструменти за почистване, зарядни станции за батерии и още много принадлежности.

По време на курса ще изпробвате какво още Ви е необходимо, за да правите запомнящи се кадри.

Защо да изберете нас?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

MC682 Снимане на изгреви и залези с фотоапарат или смартфон