Курс Начална компютърна грамотност Word Excel

Безплатен опреснителен Курс Office 2016: Word, Excel, PowerPoint и Outlook

Подходящ за всеки, който е преминал курс MC102 Курс Office 2016: Word, Excel, PowerPoint и Outlook или подобен.


След курсът ще затвърдите знанията си. Ще може да задавате въпроси и с подходящи упражнения ще опресните уменията си. Ще получите 80 страници учебник.


Курс стартира при събиране на 8 желаещи. Разкажете на приятели и колеги.


Условия за включване в курса: Преминат MC102 Курс Office 2016: Word, Excel, PowerPoint и Outlook или подобен преди 2019г. Покажете ни номер на сертификат и дата на издаване. Ако се регистрирате за безплатно обучение и не можете да дойдете, ни уведомете, за да дойде друг на това място. Запазваме си правото да отказваме участие.


Продължителност: една вечер от 18:30 или един ден събота/неделя от 9:30 или 14:30.

Хорариум: 4 учебни часа + задачи за самостоятелна практика.

Учебни материали: безплатен учебник от 80 страници.

Бонус: неограничен достъп до тайна Facebook група за безплатни консултации.

Сертификат: на успешно завършилите курса и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.

Методика на преподаване: интензивно обучение в мултимедийна зала от преподавател с дългогодишен практически опит, по официалната методика на производителите.


Цена: БЕЗПЛАТНО! покажете ни валиден сертификат за преминат курс, за да Ви включим.

Индивидуална консултация/обучение: 48 лв. на учебен час, минимум 2 часа.
За фирми: към цената се начислява 20% ДДС.

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 (9:00 - 20:00)

Тел. 0888 735252

След този курс: препоръчваме MC103 Курс Excel 2016 Advanced, ще Ви вдъхновим да ползвате Excel. Курсът е подходящ за хора, които ежедневно ползват Excel и искат да задълбочат познанията си, като търговци, мениджъри, счетоводители, ТРЗ, аналитици, финансисти, финансови анализатори и др.

Курс Office 2016: Word, Excel, PowerPoint и Outlook

Подходящ за всеки, който работи в офис или търси по-добра работа като офис асистент, мениджър, специалист продажби, финансист, счетоводител, касиер, офис организатор и др. Подходящ също за ученици, студенти и научни работници. За всички, които искат да работят в чуждестранна фирма с голям обем документи и сериозни изисквания!


След курсът ще можете да управлявате цялостната организация на документи в офиса. Да създавате и редактирате сложни документи в Word със стилове, сложни формати и списъци. Ще можете да създавате таблици в Excel за пресмятане или анализ на данни, диаграми и да ги копирате в други продукти. Чрез PowerPoint бързо ще създавате ефектни презентации, а с Outlook ще комуникирате и организирате времето си, както е във всички фирми с чуждо участие. Освен знания ще придобиете и самочувствие за работа с последната версия на Microsoft Office


Знаете ли, че според водещи изследователи, ефективността на обучението зависи до 80% от преподавателя?


Защо безплатни опреснителни курсове?

Нашата мисия е да подпомагаме хората в тяхното кариерно развитие и да ги вдъхновяваме да ползват технологиите и емоциите си. Чрез курсове и обучения да развиваме умения и компетенции. За да постигаме това, ние развиваме преподавателите си и споделяме опит и знания с безкомпромисно качество и професионализъм. Виждаме, че с времето някои неща се забравят или излизат нови версии. Провеждайки безплатни опреснителни курсове, успяваме да постигнем нашата социална отговорност и да помогнем на повече хора в личното и кариерно развитие.

Докога ще бъдат безплатни?

В Мицев център всеки месец стартират по 4-5 отделни курса. Графикът ни се запълва месеци напред. Въпреки това, ще продължаваме да отделяме време и ресурси за безплатни обучения. Единствената ни молба е коректно отношение и от участниците. Ако се регистрирате за безплатно обучение и не можете да дойдете, ни уведомете, за да дойде друг на това място. Запазваме си правото да отказваме участие.


Защо да изберете нас?

Предлагаме това, което ще Ви направи успешни!
Благодарение на контакти с отдели Човешки ресурси в много организации, създаваме и развиваме отворени курсове за най-търсените специалисти на пазара на труда.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения и материали за да отговорим на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В Мицев център годишно организираме над 50 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България. Регулярно организираме семинари, някои от които са напълно безплатни.

F102 Безплатен опреснителен Курс Office 2016: Word, Excel, PowerPoint и Outlook